طرز تهیه بامیه پفکی خانگی و آسان
سلام به همراهان همیشگی آشپزم 👨🏻🍳، دستور پخت امروز طرز تهیه بامیه هست ،بامیه از شیرینی های مرسوم ماه مبارک رمضان هست که البته ما در طول سال هم طرفدارای خودشو داره،با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ اب 💧 1 پیمانه
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ کره🧈 20 گرم
⫸ تخم مرغ 🥚 2 عدد
⫸ وانیل
⫸ عسل 🍯 یا شربت بار (اگه بامیه روشن میخواید 1 قاشق 🥄 اگه تیره میخواید 2 قاشق)
مرحله اول
آب و کره🧈 رو توی ماهیتابه نچسب بریزید جوش ریز که زد آرد الک شده رو یکباره اضافه کنید. هم بزنید 🥣 تا مواد منسجم بشه و وسط جمع بشه 8 دقیقه باز و بسته کنید خمیرو تا آب اضافی خمیر گرفته بشه از حرارت بردارید
مرحله دوم
بعد از داغی که افتاد تخم مرغ🥚 اول رو همراه عسل یا شربت بار اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید یکم ، بعد با همزن مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ 🥚 دوم رو همراه وانیل اضافه کنید یا همزن هم بزنید. خمیر چسبناکی بدست میاد توی قیف بریزید. روغن رو روی حرارت بزارید گرم بشه ولی داغ داغ نه.
مرحله چهارم
قیچی رو با روغن چرب کنید و خمیر بامیه رو به اندازه دلخواه قیچی کنید توی روغن بریزید. حرارت باید ملایم باشه تا داخلش خوب بپزه سرخ شدنش طول میکشه. فقط ماهیتابه رو پر نکنید چون بامیه ها پف میکنن.سرخ که شدن شربت بار رو روی بامیه ها بریزید بعد چند دقیقه از شربت خارج کنید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای شربت بار
⫸ اب 2 لیوان
⫸ شکر 2 لیوان
⫸ گلاب 1 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ گلوکز 1 قاشق پر
⫸ جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
⫸ آب لیمو 🍋 تازه نوک قاشق چایخوری
مرحله اول
آب و شکر رو توی ظرف مناسب بریزید. اصلا هم نزنید بعد 5 دقیقه جوهر لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید دور ظرف رو با آب تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه
مرحله دوم
یکم جوش زد گلاب و زعفران دم شده رو اضافه کنید.بعد 20 دقیقه گلوکز رو اضافه کنید نیازی حین کار دور ظرف رو با آب تمیز کنید.حدودا 45 دقیقه طول میکشه تا قوام بیاد.