طرز تهیه بستنی زغالی + فواید و عوارض بستنی زغالی
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم👩🏻🍳 امروز براتون طرز تهیه بستنی زغالی رو اوردم. بستنی زغالی🍦 خوراکی عجیبی است که بتازگی نظر بسیاری را به خود جلب کرده است و رنگ سیاه آن به دلیل کربن سیاه گیاهی می باشد. این ماده از گیاهان سوخته ای حاصل می شود که کربن فعال یا شارکول فعال ایجاد می کنند.با من همراه باشید تا نحوه درست کردن این دسر عجیب رو یاد بگیرید.
درجه سختی: 9/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ کربن بلک یا زغال فعال خوراکی 2 قاشق غذاخوری🥄
⫸ تخم مرغ🥚 4 عدد
⫸ شکر 140 گرم
⫸ عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ خامه زده شده 7-8 لیوان
مرحله اول
تخم مرغ ها 🥚 را در یک ظرف بشکنید و بعد با همزن برقی هم بزنید.سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را دوباره هم بزنید تا رنگ آن کرمی و کشدار شود.
مرحله دوم
خامه را در ظرف دیگه بریزید و با همزن 🥣 هم بزنید، بعد خامه زده شده را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست بشن.
مرحله سوم
کربن بلک یا زغال فعال را در چند مرحله به مخلوط اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست بشن. مواد را در ظرف دردار بریزید و 8 ساعت داخل یخچال بزارید تا بستنی🍦 جذاب زغالی شما آماده سرو شود و سپس می توانید نوش جان کنید.
عوارض بستنی زغالی:
❌ کربن سیاه مانع از جذب بعضی از داروها در دستگاه گوارش می شود، پس مصرف آن برای افرادی که داروهای خاص استفاده می کنند و زندگی آنها به این داروها وابسته است، بسیار خطرناک است.
❌ مصرف کربن بلک می تواند باعث عوارض ریوی شود و بر عملکرد ریه هم تاثیر بد بگذارد
❌ استفاده از آن باعث اختلال گوارشی مانند استفراغ، حالت تهوع، زخم یا سوراخ دستگاه گوارش و انسداد روده و سیاه شدن مدفوع می شود.
خواص و فواید بستنی زغالی:
✅ این ماده برای پایین آوردن چربی خون، درمان مشکلات صفراوی در طول بارداری، برطرف کردن مستی پس از نوشیدن الکل و درمان نفخ مفید می باشد.
✅ کربن بلک باعث می شود که رنگ بد دندان ناشی از نوشیدن قهوه یا چای پاک شود و دندان های شما سفید گردد.