طرز تهیه کرم کارامل خانگی بدون خامه

طرز تهیه کرم کارامل خانگی بدون خامهسلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه کرم کارامل خانگی بدون خامه رو آوردم.دسر کرم کارامل🍮 هم راحته و هم خوش عطر و طعم، حتی می تونه یه طعم متفاوت رو سفره های افطارتون باشه تجربش کنید و برامون بنویسید

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 6 عدد

شکر 2/3 پیمانه

نمک 🧂 1/8 قاشق چایخوری

شیر داغ 🥛 3 و 3/4 پیمانه

وانیل‏ 1/4 قاشق چایخوری

شکر نصف پیمانه (برای کف قالب)


مرحله اول

تخم مرغها 🥚 رو با میزان اول شکر یعنی دو سوم پیمانه و نمک با همزن میزنیم. فقط در حدی که با هم مخلوط بشن و تخم مرغ کف نکنه. شیر داغ🥛 و وانیل رو قطره قطره با مواد بالا مخلوط میکنیم.


مرحله دوم

میزان دوم شکر رو روی حرارت میذاریم با شعله کم، تا جایی که رنگش طلایی بشه. کف قالب میریزیم و تکون میدیم تا دیواره ها هم کاراملی بشه.
مواد آماده رو توی قالب میریزیم.


مرحله سوم

قالب مورد نظرمون رو توی قالب بزرگتری که توش آب ریختیم میذاریم. در واقع روش طبخ کرم کارامل بن ماری هست.قالب رو توی فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد در طبقه پایین فر به مدت 1 ساعت میپزیم.یک خلال چوبی توی مواد فرو میکنیم. اگر چیزی بهش نچسبید که پخته.🍮


مرحله چهارم

قالب رو یه تکون کوچیک بدید تا کرم کارامل از اون جدا بشه. ولی از قالب خارجش نکنید. (چون ممکنه بشکنه و خراب بشه) توی یخچال بذارید تا سرد سرد بشه حدود 12 ساعت و بعد از قالب جدا کنین.


نکته:

❌ حتما تخم مرغ 🥚 رو 10 دقیقه هم بزنین که بو تخم مرغ نگیره
❌ اگر نرم تر دوس دارین بیسکوییت 1/5 بسته بریزین اگر سفت تر خواستین 2 بسته.
❌ من دوس داشتم خشک تر باشه فویل نکشیدم ولی اگر شما خشک دوس ندارین فویل بکشین.
❌ حتما فر از قبل گرم شده باشه و بعدش 4 ساعت داخل یخچال باشه.
❌ این مواد برای ۸_۷ نفر مناسبه کمتر خواستین موادو نصف کنین.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.