طرز تهیه دسر لبو قالبی با پودر ژلاتین مجلسی

طرز تهیه دسر لبو قالبی با پودر ژلاتین مجلسی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه دسر لبو آوردم.مطمعنا تا الان این دسر خوشمزه رو امتحان نکردید پس حتما این دسر رو امتحان کنید و از اون لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه دسر لبو

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ چغندر لبو 4 عدد کوچک

⫸ شیر سرد نصف لیوان

⫸ شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

⫸ خامه صبحانه یا خامه قنادی 2 قاشق غذاخوری

⫸ پودر ژلاتین 2 تا 2.5 قاشق غذاخوری

⫸ وانیل نوک قاشق

⫸ آب لبو 1/3 لیوان

⫸ آب سرد 3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

اول از هر چیز نبود هاتون رو خوب با آب بشورید پوستش رو بگیرید و سر و ته یون را به هیچ وجه نگیرید سپس آن را داخل قابلمه قرار بدید و حدود 3 تا 4 لیوان آب روی اون بریزید و روی حرارت متوسط حدود 2 ساعت اجازه بدید تا لبوهاتون مغزپخت بشه.


مرحله دوم

حالا لبو هارو با رنده یا گوشت کوب برقی پوره کنید و کنار بزارید. حالا دو قاشق پودر ژلاتین را داخل ظرفی بریزید سپس به اون مقداری آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا بماری بشه.


مرحله سوم

حالا به لبو ها شکر به علاوه خامه صبحانه یا خامه قنادی شیر و آب لبو رو اضافه کنید حالا همه مواد رو با هم میکس کنید وقتی که مواد خوب با هم میکس شد. ژلاتین رو طی دو مرحله به اون اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.


مرحله چهارم

حالا قالب مورد نظر رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل یخچال به مدت 5 ساعت قرار بدید تا ببنده.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.