طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز میریم سراغ درست کردن یک دسر خوشمزه به اسم دسر پان اسپانیا.این دسر از اون دسر های خوشمزه و ساده ای هست که میتونید با دردسترس ترین مواد اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید. با من همراه باشید.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شکر 1/2 لیوان
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سرپر
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ آرد 1/4 لیوان
⫸ کره 30 گرم
⫸ خامه صبحانه 75 گرم
⫸ وانیل
⫸ پودر کاکائو
⫸ گردو
⫸ موز
⫸ شکلات چیپسی
⫸ بیسکویت پتی بور ساده یا شکلاتی 1 بسته
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و یک دوم لیوان به شکر اضافه کنید چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و کشدار بشه سپس بهش دو لیوان شیر اضافه کنید. وقتی خوب با هم مخلوط شدند و کف کرد به ترتیب نشاسته ذرت و آرد رو اضافه کنید و با همزن برقی دور هم بزنید.
مرحله دوم
سپس مواد تون را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و روی شعله ملایم تفتش بدید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته بشه و غلیظ بشه و گلوله گلوله نشه
مرحله سوم
وقتی که به غلظت مادر نظرمان رسید حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله خامه صبحانه و وانیل رو اضافه کنید و سریع با هم مخلوط کنید سپس نصب قالب کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه
مرحله چهارم
سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از قسمت ها 2 قاشق مربا خوری پودر کاکائو بزنید و دیگری را ساده باقی بگذارید بیسکویت هاتون رو خورد کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله بیسکویت های خرد شده را داخل ظرف سرو بریزید سپس یک لایه از مواد تو رو بریزی روش مقداری گردو بریزید و در مرحله آخر روش شکلات چیپسی بریزید.نوش جان
نکته:
❌ برای اینکه کرم بوی تخم مرغ نگیره با همزن برقی خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه
❌ روی حرارت خیلی ملایم بذاریدش تا کمکم غلیظ بشه و بوی خامی اون از بین بره
❌ این دسر هرچه بيشتر توی يخچال باشه خوشمزه تر میشه!پس حداقل 6 ساعت بهش زمان بدید تا سرد بشه و خودشو بگیره
❌ شما میتونید این دسر رو به صورت تک نفره یا دیسی سرو کنید ، اگر خواستید دیسی درست کنید نیازی نیست که بيسکوئيت رو پودر کنید به صورت کامل بچینید لایه لایه کرم و بيسکوئيت رو