طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی شفاف با پودر ژلاتین

طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی شفاف با پودر ژلاتین

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی . یک دسر خوشمزه و ساده که میتونید با راحت ترین روش اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.مطمعنا کوچیک  و بزرگ بعد از خوردن این دسر عاشقش میشن.برای یادگیری این دسر خوشمزه همراه من باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دسر شکلاتی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شیر 2 لیوان

شکر نصف لیوان

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری سر پر

شکلات تخته ای تلخ (60٪) 90 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

اب 1/3 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این دسر ساده و خوشمزه اول از همه دو لیوان شیر رو به علاوه نصف لیوان شکر و سه قاشق غذاخوری سر پر پودر شکلات رو باهم مخلوط کنید تا پودر شکلات و شکر خیلی خوب داخل شیر حل شود سپس مخلوط رو روی حرارت بزارید و مدام با همزن برقی هم بزنید.


مرحله دوم

بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد 2 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب مخلوط کنید تا ژلاتین داخل آب هَل بشه . سپس نود گرم شکلات تلخ یا شیرین با توجه به سلیقه خودتون رو به مواد روی حرارت اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ها آب بشن.در آخر ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


مرحله سوم

وقتی که موادتون کمی غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید و بزارید موادتون یکمی خنک بشه‌تا وقتی که موادتون خنک بشه قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید.سپس وقتی موادتون خنک شد اون رو با ملاقه داخل قالب بریزید و اون رو داخل یخچال به مدت چهار تا پنج ساعت قرار بدید.


مرحله چهارم

بعد از چهار تا پنج ساعت دسر رو از یخچال بیرون بیارید و داخل ظرف سرو بریزید.میتونید دسر رو با پودر پسته و یا پودر بادام و گل محمدی تزئین کنید.نوش جان


نکته

❌ این دسر در ابتدا کمی شل بنظر میرسه نگران نباشین

❌ از هر قالبی میتونید استفاده کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.