طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی شفاف با پودر ژلاتین
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز میریم سراغ طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی . یک دسر خوشمزه و ساده که میتونید با راحت ترین روش اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.مطمعنا کوچیک و بزرگ بعد از خوردن این دسر عاشقش میشن.برای یادگیری این دسر خوشمزه همراه من باشید.
طرز تهیه دسر شکلاتی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ شکر نصف لیوان
⫸ پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری سر پر
⫸ شکلات تخته ای تلخ (60٪) 90 گرم
⫸ پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
⫸ اب 1/3 لیوان
مرحله اول
برای درست کردن این دسر ساده و خوشمزه اول از همه دو لیوان شیر رو به علاوه نصف لیوان شکر و سه قاشق غذاخوری سر پر پودر شکلات رو باهم مخلوط کنید تا پودر شکلات و شکر خیلی خوب داخل شیر حل شود سپس مخلوط رو روی حرارت بزارید و مدام با همزن برقی هم بزنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد 2 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب مخلوط کنید تا ژلاتین داخل آب هَل بشه . سپس نود گرم شکلات تلخ یا شیرین با توجه به سلیقه خودتون رو به مواد روی حرارت اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ها آب بشن.در آخر ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
وقتی که موادتون کمی غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید و بزارید موادتون یکمی خنک بشهتا وقتی که موادتون خنک بشه قالب مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید.سپس وقتی موادتون خنک شد اون رو با ملاقه داخل قالب بریزید و اون رو داخل یخچال به مدت چهار تا پنج ساعت قرار بدید.
مرحله چهارم
بعد از چهار تا پنج ساعت دسر رو از یخچال بیرون بیارید و داخل ظرف سرو بریزید.میتونید دسر رو با پودر پسته و یا پودر بادام و گل محمدی تزئین کنید.نوش جان
نکته
❌ این دسر در ابتدا کمی شل بنظر میرسه نگران نباشین
❌ از هر قالبی میتونید استفاده کنید