طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با رشته آماده

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با رشته آماده

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک دسر خوشمزه از شهر شیراز آوردم که مطمعنا همتون دوستش دارید.آموزش امروز طرز تهیه فالوده شیرازی هست.با این آموزش میتونید خیلی راحت فالوده شیرازی رو یاد بگیرید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم برای 4 نفر

شکر 3 لیوان

آب 4 لیوان

گلاب نصف لیوان

رشته فالوده 1 بسته


مرحله اول

برای درست کردن فالوده 3 لیوان شکر به علاوه 4 لیوان آب ولرم و نصف گلاب رو داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا ذرات شکر داخل آب و گلاب حل بشه. اگر شکرتون داخل آب حل نشد موادتون رو روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل بشه فقط حواستون باشه که موادتون نجوشه چون باعث میشه که رنگ شربتتون تیره بشه. وقتی که شکر کاملاً داخل آب و گلاب حل شد شربت رو به مدت 10 الی 12 ساعت داخل فریزر قرار بدید تا شربت کاملاً یخ بزنه.


مرحله دوم

حالا یک ماهی تابه روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری آب بریزید و اجازه بدید که آب به جوش بیاد و سپس رشته فالوده رو به مقدار مورد نظرتون داخل آب جوش به مدت 15 دقیقه قرار بدید تا رشته های فالوده و کاملاً نرم بشه حالا که رشته ها کاملاً نرم شد رشته ها رو با آب سرد آبکشی کنید و به مدت 15 دقیقه توی ظرف آب و یخ بذارید بمونه تا رشته ها کاملا سرد بشه


مرحله سوم

حالا برای درست کردن فالوده شربت یخ زده تون رو بیارید و داخل ظرفی که میخواهید فالوده را سرو کنید مقداری از شربت یخ زده را بتراشید و داخل آن ظرف بریزید سپس یک لایه از رشته فالوده را بریزید و دوباره مقداری از شربت یخ زده رو بتراشید بر روی رشته های فالوده بریزید و دوباره مقداری رشته فالوده رو بریزید این کار رو ادامه بدید تا ظرفتون پر بشه وقتی که این مراحل رو انجام دادید شربت و رشته های فالوده را زیر و رو کنید تا رشته هاتون کاملاً سرد بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.