طرز تهیه فرنی زعفرانی بسیار لطیف و خوشمزه
سلام دوستان عزیز سایت آشپزم امروز میخوام براتون یک دسر خوشمزه با زعفران درست کنم خودم که خیلی دوستش دارم میریم سراغ طرز تهیه فرنی زعفرانی که بسیار لطیف هست یک دسر راحت و خوشمزه امیدوارم این آموزش براتون مفید باشه.
درجه سختی: 3/10
👩🏻🍳مواد لازم برای 2 نفر
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق تا 1/4 لیوان به میزان دلخواه از شیرینی (میشه به جاش انواع شیره یا عسل ریخت)
⫸ پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
⫸ زعفرون غلیظ دم شده 1 قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ خامه 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول 👩🏻🍳
شیر سرد رو تو قابلمه ریخته، آرد برنج رو یه قاشق یه قاشق اضافه میکنیم و هر بار خوب هم میزنیم که گوله نشه. بعد شکر اضافه کرده و میذاریم رو شعله متوسط و دائما هم میزنیم که ته نشین نشه و ته نگیره. میشه به جای شکر از انواع شیره استفاده کرد، یا اگر خواستید عسل استفاده کنید حواستون باشه که عسل حرارت نبینه و بعد از خاموش کردن شعله اضافه بشه.
مرحله دوم 👩🏻🍳
همون شروع پخت پودر هل رو میریزیم که عطر استثنایی به فرنی میده، وقتی که شیر شروع کنه به جوشیدن کم کم فرنی غلیظ میشه و زمان اضافه کردن زعفرون غلیظه (که فرنی رو شل نکنه). تا جایی که مدنظرمونه هم میزنیم،به غلظت مد نظرمون که رسید گلاب رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
مرحله سوم 👩🏻🍳
حواسمون هست که وقتی فرنی خنک بشه سفت تر میشه و اگر زیادی سفت بشه ممکنه رویه ترک بخوره. دلیل دیرتر اضافه کردن گلاب و زعفرون اینه که عطرشون توی فرنی تازه و زیاد بمونه.خامه هم که معمولا بعد از خاموش شدن شعله اضافه میشه که با حرارت دیدن نبُره
نکته:
❌ به نسبت هر لیوان شیر یه قاشق غذاخوری آرد برنج میریزیم. اینجوری دیرتر قوام میاد ولی خوشمزه تر میشه، چون شیر بیشتر باید بجوشه و تبخیر بشه تا غلیظ بشه و خامه ای تر میشه. اگر با آرد برنج بیشتر غلیظ بشه، طعم مطلوبی پیدا نمیکنه اما خوب زمان کمتری میبره و راحت تره.