طرز تهیه گاناش شکلاتی براق برای کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی براق برای کیکسلام به هنرمندهای عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 امروز براتون طرز تهیه گاناش شکلاتی براق🍫 رو آوردم.این گاناش رو میتونید رو انواع دسرها و کیک ها 🎂 امتحان کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آب 💧 2/3 پیمانه (130گرم)

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری (9 گرم)

آب برای حل کردن ژلاتین 3 قاشق غذاخوری

شکر یک پیمانه پر (225 گرم)

خامه صبحانه 🥛 دو سوم پیمانه(130 گرم)

پودر کاکائو 🍫 4 قاشق غذاخوری پر(30 گرم)

وانیل مایع 1 قاشق مرباخوری یا وانیل پودری 1/4 قاشق چایخوری🥄


مرحله اول

اول پودر ژلاتین رو ،روی سه قاشق آب سرد بپاشید وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد ،روی بخار آب یا داخل ماکروفر بذارید تا کاملا حل بشه و شفاف بشه و کنار بذارید🥣


مرحله دوم

داخل یک تابه آب و شکر رو بریزید و روی حرارت ملایم آروم هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه


مرحله سوم

وقتی شکر حل شد پودر کاکائو🍫 و خامه ای که کمی گرمش کردید به مواد اضافه و سریع هم بزنید تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه و مواد یکدست بشه


مرحله چهارم

وانیل رو اضافه و هم بزنید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه ،تو این مدت هم مراقب باشید مواد ته نگیره ،بهتره مدام هم بزنید🫕


مرحله پنجم

در آخر شعله 🔥 را خاموش کنید و ژلاتین رو اضافه ‌کنید و سس رو از صافی رد کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.


نکته

❌ غلظت سس شما بستگی داره که چه مدت روی حرارت بمونه و چه مقدار ازش بخار بشه

❌ این سس اول رقیقه ولی با خنک شدن غلیظ تر میشه

❌ برای کاور کردک کیک بهتره یک لایه خیلی نازک خامه روی سطح کیک بکشید و بعد گاناش رو ،روی خامه بریزید این کار باعث میشه سس جذب کیک نشه

❌ بهتره دمای سس زمان ریختن روی کیک همدمای بدن باشه و خیلی گرم و خیلی سرد نباشه

خواص کاکائو

✅ کاهش وزن و افزایش اشتها با مصرف کاکائو را بیشتر کنید.
✅ کاکائو، افزایش دهنده سلامت قلب است.
✅ کاکائو دارای خواص ضد سرطانی و ضد التهابی است.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.