طرز تهیه گاناش شکلاتی براق برای کیک
سلام به هنرمندهای عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳 امروز براتون طرز تهیه گاناش شکلاتی براق🍫 رو آوردم.این گاناش رو میتونید رو انواع دسرها و کیک ها 🎂 امتحان کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب 💧 2/3 پیمانه (130گرم)
⫸ پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری (9 گرم)
⫸ آب برای حل کردن ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
⫸ شکر یک پیمانه پر (225 گرم)
⫸ خامه صبحانه 🥛 دو سوم پیمانه(130 گرم)
⫸ پودر کاکائو 🍫 4 قاشق غذاخوری پر(30 گرم)
⫸ وانیل مایع 1 قاشق مرباخوری یا وانیل پودری 1/4 قاشق چایخوری🥄
مرحله اول
اول پودر ژلاتین رو ،روی سه قاشق آب سرد بپاشید وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد ،روی بخار آب یا داخل ماکروفر بذارید تا کاملا حل بشه و شفاف بشه و کنار بذارید🥣
مرحله دوم
داخل یک تابه آب و شکر رو بریزید و روی حرارت ملایم آروم هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه
مرحله سوم
وقتی شکر حل شد پودر کاکائو🍫 و خامه ای که کمی گرمش کردید به مواد اضافه و سریع هم بزنید تا گلوله های پودر کاکائو باز بشه و مواد یکدست بشه
مرحله چهارم
وانیل رو اضافه و هم بزنید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه ،تو این مدت هم مراقب باشید مواد ته نگیره ،بهتره مدام هم بزنید🫕
مرحله پنجم
در آخر شعله 🔥 را خاموش کنید و ژلاتین رو اضافه کنید و سس رو از صافی رد کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.
نکته
❌ غلظت سس شما بستگی داره که چه مدت روی حرارت بمونه و چه مقدار ازش بخار بشه
❌ این سس اول رقیقه ولی با خنک شدن غلیظ تر میشه
❌ برای کاور کردک کیک بهتره یک لایه خیلی نازک خامه روی سطح کیک بکشید و بعد گاناش رو ،روی خامه بریزید این کار باعث میشه سس جذب کیک نشه
❌ بهتره دمای سس زمان ریختن روی کیک همدمای بدن باشه و خیلی گرم و خیلی سرد نباشه
خواص کاکائو
✅ کاکائو، افزایش دهنده سلامت قلب است.
✅ کاکائو دارای خواص ضد سرطانی و ضد التهابی است.