طرز تهیه حلوا کاراملی خوشمزه
سلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. آموزش امروز طرز تهیه حلوا کاراملی🍮 هست.حلوای کاراملی از اون دسر هایی هست که مطمعنا بعد از یک بار درست کردن عاشقش میشید.با من همراه باشید
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شکر 1/5 پیمانه
⫸ نشاسته نصف پیمانه
⫸ آب 💧 2/5 پیمانه
⫸ گلاب مخلوط شده با زعفران 🌸 نصف پیمانه
⫸ کره🧈 1 قالب کوچک 50 گرم
⫸ پودر هل 1 قاشق
⫸ آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید) نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین
مرحله اول
ابتدا نشاسته را در آب خوب حل میکنیم.شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار میدهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی شود. کره را به آن اضافه کرده +نصف پیمانه از آب دستور و حرارت ملایم تا حل شود🥣
مرحله دوم
حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم.آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شوند.
مرحله سوم
گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه میکنیم.حلوای آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین میکنیم.
نکته:
❌ بانصف مواد دستور، کار کردم.
❌ مایه حلوا حتما 20 دقیقه تا نیمساعت روی حرارت 🔥 باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی نشاسته گرفته بشه .
❌ اگر احساس کردید زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.
❌ چون میخواستم قالبی باشه مغز گردو یا پسته یا بادام نریختم .
❌ تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستورو با نشاسته مخلوط نکنید؛ بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین اونموقع نصف پ آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه.
❌ اگه همون اول نشاسته رو بریزید داخل کارامل داغ؛شکرتون سفت میشه واسه همین حتما کارامل با آب حل بشه.