طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد برنج

طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد برنجسلام به هنرمندهای سایت آشپزم 👩🏻‍🍳، امروز میخوایم براتون تر حلوای شیرازی که کاربرد بسیاری داره و یک دسر خوشمزه هست رو آموزش بدیم با ما همراه باشید.

درجه سختی: 2/10

زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

شیر🥛 5 لیوان

آرد برنج نصف لیوان

نشاسته گُل 1 لیوان (نشاسته پودری مناسب نیست،حتما از نشاسته گل یا همون تیکه ای استفاده کنید)

آب💧 5 لیوان

گلاب 1 لیوان

زعفران غلیظ به مقدار لازم

شکر 2 تا 3 لیوان متغیر


مرحله اول

شیر 🥛 را داخل قابلمه بریزید، آرد برنج را داخل شیر الک کنید و خوب هم بزنید تا کاملا آرد در شیر یکدست بشه.


مرحله دوم

نشاسته گل را با آب مخلوط کنید و 1 دقیقه صبر کنید تا نشاسته کاملا باز بشه و بعد به شیر🥛 اضافه کنید. شکر را هم اضافه کنید و حرارت را روشن کنید.


مرحله سوم

مواد را باید مدام روی حرارت خیلی ملایم هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه و نشاسته داخل شیر پخته بشه. وقتی مواد نسبتا غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید🥄 تا غلیظ بشه (حدود یکساعت و نیم تا ۲ ساعت باید مواد را روی حرارت خیلی ملایم هم بزنید) اگه هم زدن مداوم نباشه داخل موادتون گلوله گلوله میشه.


مرحله چهارم

وقتی مواد غلیظ شد و رد قاشق روی مواد موند یعنی آمادس و حرارت را خاموش کنید. داخل قالب 20 در 30 را آب بریزید و آب اضافی را خالی کنید (میخوایم قالب خیس بشه تا بعد حلوا راحت جدا بشه)


مرحله پنجم

نصف مواد را داخل قالب بریزید و نصف دیگر را روی گاز قرار بدین و بهش زعفران اضافه کنید. 5_6 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه و بعد مواد زعفرانی را روی مواد سفید بریزید. باید سرعت عمل داشته باشید چون مواد سفید اگه زیاد سفت بشه مواد زعفرونی بهش نمیچسبه و بعد از برش زدن جدا میشن.


مرحله ششم

باید مواد سفید کمی رویه ببنده اما چسبنده باشه. 2 ساعت در محیط بزارید تا خنک بشه و بعد سلفون بکشید و یکشب تا صبح در یخچال قرار بدین و بعد با چاقوی🔪 خیس برش بزنید.


نکته:

❌ میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد می توانید کمتر یا بیشتر بریزید مقدار گفته شده در دستور شیرینی مناسب است.

❌ مواد شربت را به قدری روی حرارت نگه دارید که فقط شکر حل شود و زیاد نجوشد که حجمش کم شود و در نتیجه حلوا خشک می شود.

❌ شربت را به تدریج اضافه کنید و حتما حرارت ملایم باشد.

❌ شربت حلوا را وقتی اضافه می کنید حتما حرارت ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر می شود و حلوا سفت و خشک می شود.

❌ بدلیل داشتن شیر 🥛 حلوا را داخل یخچال بگذارید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.