طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده و خوشمزه

طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده و خوشمزه

سلام هنرمندای عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 . امروز میریم سراغ طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده و خوشمزه. کاچی🥘 یک دسر خوشمزه ایرانیه. یعنی خوشمزه تر از دسرهای ایرانی نداریم با پختی اسون و طعمی بی نظیر. امیدوارم این دستور پخت مفید واقع بشه و پست رو دوست داشته باشین.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد گندم سفید 3/4 پیمانه

زردچوبه در صورت تمایل به مقدار لازم

روغن حیوانی یا کره 1 پیمانه

شکر 1/5 پیمانه

آب 5 لیوان 🥃

پودر هل 

زعفران 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا 8 قاشق غذاخوری🥄آرد گندم را که دو مرتبه الک شده، با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس 2-3 قاشق چایخوری روغن یا کره را به همراه نصف قاشق مرباخوری زردچوبه به آرد اضافه کنید.


مرحله دوم

آرد را داخل روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، نیازی به تغییر رنگ کامل آرد نیست.


مرحله سوم

در ظرف جداگانه ای 4 لیوان آب را با 6 قاشق غذاخوری شکر، کمی پودر هل و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مخلوط کنید تا شربت کاچی آماده شود


مرحله چهارم

شربت را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا شروع به قل زدن بکند. درب ظرف را گذاشته و بمدت 20 دقیقه روی حرارت بسیار کم می گذارید تا جا بیفتد.البته هر چند دقیقه یک بار کاچی را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس دو قاشق غذاخوری گلاب افزوده و خوب مخلوط کنید و ده دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید تا کاچی به قوام و غلظت مورد نظرتان برسد.


نکته:

بجای آرد گندم، از آرد برنج هم می توان استفاده کرد.
❌ کاچی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی و حتی دسر مصرف می شود.
❌ برای پخت کاچی دستورهای متنوعی وجود دارد. مثلا می توان در تهیه کاچی به جای استفاده از آب از شیر 🥛 استفاده کرد که کاچی خوشمزه تری خواهدشد.

❌ در ایران کاچی جزء غذاهای آیینی به حساب می آید و در برخی مراسمات و با ملاحظات آیینی خاصی تهیه و سرو می شود.

❌ بنا به سلیقه به کاچی ادویه‌جات مختلفی مانند دارچین، زنجبیل، پودر قرص کمر، پودر رازیانه، جوز هندی میخک و … می توان افزود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.