طرز تهیه لبو قرمز مثل بیرون به روش بازاری
سلام به همراهان سایت آشپزم 👩🏻🍳 . امروز براتون طرز تهیه لبو قرمز آوردم.میتونید با این روش لبو رو به روش بازاری بپزیدو ازش لذت ببرید با این روش میتونید لبوهاتون رو به روش بیرون درست کنید و ازش لذت ببرید . همراه من باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ لبو به مقدار لازم
مرحله اول
برای تهیه لبو قرمز به روش بازاری لبوها را به خوبی می شوییم و یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که دو بند انگشت روی سطح آن را بپوشاند💧
مرحله دوم
قابلمه 🥘را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسدو بعد حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم چغندرها به مدت 2 ساعت کاملا بپزد
مرحله سوم
در 15 دقیقه آخر کمی شکر به لبو ها اضاف میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا شکر حل شود و آب لبو کمی غلیظ شود.وقتی لبو ها از حرارت افتاد پوست لبو را جدا میکنیم و برش میزنیم
نکته:
❌ لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشه لبوهای کمرنگ معمولا وسطشون رگهای سفید داره جالب نیست.
❌ لبوها رو با پوست خوب خوب بشورید.
❌ سر و تهشو بگیرید به هیچ عنوان خرد نکنید و پوست نگیرید🔪.
❌ برای پخت لبو عجله نکنید زود بزارید بپزه معمولا بین 3 الی 4 طول میکشه تا کامل بپزه.
❌ لبوهای کوچیک زودتر میپزه.
خواص لبو
✅ میتوانید برای استحکام استخوان و دندان از لبو استفاده کنید
✅ لبو به شدت برای جلوگیری از پوکی استخوان مناسب است