طرز تهیه لبو قرمز مثل بیرون به روش بازاری

طرز تهیه لبو قرمز مثل بیرون به روش بازاریسلام به همراهان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 . امروز براتون طرز تهیه لبو قرمز آوردم.میتونید با این روش لبو رو به روش بازاری بپزیدو ازش لذت ببرید با این روش میتونید لبوهاتون رو به روش بیرون درست کنید و ازش لذت ببرید . همراه من باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

لبو به مقدار لازم


مرحله اول

برای تهیه لبو قرمز به روش بازاری لبوها را به خوبی می شوییم و یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که دو بند انگشت روی سطح آن را بپوشاند💧


مرحله دوم

قابلمه 🥘را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسدو بعد حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم چغندرها به مدت 2 ساعت کاملا بپزد


مرحله سوم

در 15 دقیقه آخر کمی شکر به لبو ها اضاف میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا شکر حل شود و آب لبو کمی غلیظ شود.وقتی لبو ها از حرارت افتاد پوست لبو را جدا میکنیم و برش میزنیم


نکته:

❌ لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشه لبوهای کمرنگ معمولا وسطشون رگهای سفید داره جالب نیست.

❌ لبوها رو با پوست خوب خوب بشورید.

❌ سر و تهشو بگیرید به هیچ عنوان خرد نکنید و پوست نگیرید🔪.

❌ برای پخت لبو عجله نکنید زود بزارید بپزه معمولا بین 3 الی 4 طول میکشه تا کامل بپزه.

❌ لبوهای کوچیک زودتر میپزه.

خواص لبو

✅ چغندر منبع غنی از ویتامین و مواد معدنی است و در مراقبت از پوست موثر است
✅ میتوانید برای استحکام استخوان و دندان از لبو استفاده کنید
✅ لبو به شدت برای جلوگیری از پوکی استخوان مناسب است
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.