طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه با خامه

 

طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه با خامه

سلام مخاطبین گرامی آشپزم اگر تا الان پاناکوتا شکلات درست نکردین پیشنهاد میکنم حتما با این دستور بپزید و لذت ببرید، دسر پاناکوتا بسیار خوش طعم و لطیفه شما میتونید این دسر خوشمزه رو تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل کنید و لذت ببرید با ما همراه باشید.

 

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

شکلات تخته اى 200 گرم

خامه صبحانه 200 میلى لیتر

شکر 30 گرم

ژلاتین 2 ورق

شیر 200 میلى لیتر

قهوه اسپرسو (بدون شکر) 1 فنجان


مرحله اول

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرف ریخته و روى حرارت ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود


مرحله دوم

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

نکته:

1:لازم به ذکر است به علت وجود قهوه و شکلات برای کودکان زیر ٤ سال مناسب نیست.

2:اگر دوست داشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید.

3:اگر دوست دارید بافت پاناکوتا سفت تر باشد به جاى شیر از خامه به همان میزان استفاده کنید اما مراقب باشید خامه به نقطه جوش نرسد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.