طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه با خامه
سلام مخاطبین گرامی آشپزم اگر تا الان پاناکوتا شکلات درست نکردین پیشنهاد میکنم حتما با این دستور بپزید و لذت ببرید، دسر پاناکوتا بسیار خوش طعم و لطیفه شما میتونید این دسر خوشمزه رو تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل کنید و لذت ببرید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ شکلات تخته اى 200 گرم
⫸ خامه صبحانه 200 میلى لیتر
⫸ شکر 30 گرم
⫸ ژلاتین 2 ورق
⫸ شیر 200 میلى لیتر
⫸ قهوه اسپرسو (بدون شکر) 1 فنجان
مرحله اول
ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرف ریخته و روى حرارت ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود
مرحله دوم
نکته:
1:لازم به ذکر است به علت وجود قهوه و شکلات برای کودکان زیر ٤ سال مناسب نیست.
2:اگر دوست داشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید.
3:اگر دوست دارید بافت پاناکوتا سفت تر باشد به جاى شیر از خامه به همان میزان استفاده کنید اما مراقب باشید خامه به نقطه جوش نرسد.