طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون پاناکوتای زعفرانی🍮 رو آوردم. طعم این دسر با بستنی سنتی زعفرونی مو نمیزنه و اگه یکبار درست کنید بهتون قول میدم میشه پایه ثابت مهمونیا و سفره هاتون . با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

  شیر🥛 6 لیوان

  شکر 1 لیوان کامل

  زرده تخم مرغ🥚 2 عدد

خامه صبحانه 1 بسته

زعفران دم کرده با گلاب نصف لیوان

وانیل نوک قاشق چایخوری

کره🧈 100 گرم

پودر ژلاتین 6 قاشق غذاخوری

لیوان سرخالی آب سرد(2/3)


مرحله اول

اول آب سرد رو داخل کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین رو روش بریزید و کمی هم بزنید و بزارید کنار تا اسفنجی بشه🥣 بعد روی بخار کتری گذاشته تا کاملا ذوب بشه ،وقتی کاملا ذوب شد بزارید کنار تا خنک بشه.


مرحله دوم

حالا زرده تخم مرغ🍳 رو همراه دو قاشق شکر و وانیل هم بزنید تا باز بشه،بعد داخل شیر شکر و زرده تخم مرغ 🍳و زعفران و خامه رو باز کرده و به شیر 🥛 اضافه کرده و رو اجاق گذاشته و پیوسته هم بزنید تا حدی که شکر و‌خامه کاملا حل شده و شیر داغ بشه ،ولی اصلا نجوشه،فقط داغ بشه


مرحله سوم

وقتی داغ شد در آخر کره 🧈 هم اضافه کنید،بعد از رو اجاق برداشته،ژلاتین ذوب شده رو اضافه کرده و ته قالب رو چرب کرده‌وموادمون رو داخل بریزید و بزارید یک شب داخل یخچال بمونه و بعددور‌تا دور قالب رو باچاقو🔪 آزاد کنید و ته قالب رو داخل آب گرم چند ثانیه نگه دارید و بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید


نکته:

❌ دسر بسیار لطیف و پنبه ای هست ، بهتره تا 1 ساعت قبل سرو داخل قالب بمونه و قبل سرو از قالب خارج کنید.

❌ تا قبل از سرو حتما داخل یخچال باشه تا حالت و سفتی خودشو حفظ کنه

❌ مقدار ژلاتین کمتر نشه چون باعث‌ میشه پاناکوتا نبنده و سفت نشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.