طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ با خامه و شکلات تخته ای

طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ با خامه و شکلات تخته ای

سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون آموزش پودینگ کاراملی آوردم ، یک دسر فوری و خوشمزه که فقط با چند قلم مواد میتونید اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه پودینگ کاراملی دورنگ

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

⫸ شکر 1 لیوان

⫸ شیر🥛 4 لیوان

⫸ نشاسته ذرت 6 قاشق غذاخوری

⫸ خامه صبحانه 200 گرم

⫸ کره 25 گرم

⫸ شکلات تخته ای🍫 نصف لیوان


مرحله اول

ابتدا شکر را داخل ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت کم قرار بدید اصلاً شکر را با قاشق هم نزنید فقط ماهیتابه رو تکون بدید تا شکر کاراملی بشه ، وقتی که شکر کاملا آب شد به اون خامه صبحانه رو اضافه کنید و مدام با قاشق اون رو هم بزنید تا شکر گلوله نشه و یا اگر شکرتان گلوله شده بود با هم زدن مدام آب میشه و گلوله ها باز بشه .


مرحله دوم

کره را به مخلوط شکر و خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه ، داخل ظرفی نشاسته ذرت بریزید و به آن شیر🥛 اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند سپس به شکر کاراملی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه وقتی که غلیظ شد حرارت را خاموش کنید.


مرحله سوم

پودینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی از قسمتها شکلات تخته ای🍫 اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا شکلات ها آب بشه و رنگ پودینگ تیره بشه حالا داخل ظرف سرو ابتدا پودینگ شکلاتی بریزید سپس پودینگ کاراملی را به آن اضافه کنید و روی آن را کاملاً صاف کنید سپس پودینگ ها رو داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید که 5 ساعت بمونه بعد از 5 ساعت پودینگ ما آماده است از داخل یخچال بیرون بیارید و با شکلات چیپسی اون رو تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.