طرز تهیه پودینگ موز و بیسکوییت با پودر کاکائو خوشمزه

طرز تهیه پودینگ موز و بیسکوییت با پودر کاکائو خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک طرز تهیه یک پودینگ خوشمزه و راحت رو آوردیم ، آموزش امروز طرز تهیه پودینگ موز و بیسکوییت هست ؛ برای درست کردن این پودینگ خوشمزه با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه پودینگ موزی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

موز 2 عدد

شیر 2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سر پر

وانیل نوک قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

بیسکویت پتی پور 1 بسته


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد موز رو پوست بگیرید سپس اون رو داخل میکسر بریزید بعد دو لیوان شیر به آن اضافه کنید حالا اونهارو باهم خوب میکس کنید بعد از اینکه شیر و موز خوب باهم میکس شدن اونهارو داخل یک قابلمه بریزید.


مرحله دوم

به آن ۲ قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست بشه ، بعد مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه.


مرحله سوم

پودینگ هارو روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه بعد از اینکه پودینگ ها به غلظت رسید به اونها نوک قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۱ الی ۲ دقیقا از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم

۱ بسته بیسکویت پتی پور رو داخل یک کیسه بریزید و با گوشت کوب اون رو بکوبید تا وقتی که کاملا پودر بشن سپس داخل ظرف مورد نظرتون یک لایه از پودینگ ساده و بیسکویت پتی پور بریزید و بعد از پودینگ شکلاتی روی بیسکوییت پودر شده بریزید.


مرحله پنجم

این کار رو ادامه بدید تا ظرف کاملا پر بشه ؛ وقتی که ظرف ها کاملا پر شد اونهارو به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا پودینگ غلیظ تر بشه و لایه ها به خورد هم برن ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.