طرز تهیه دسر پودینگ شیر با نشاسته ذرت و رویه پرتقالی

طرز تهیه دسر پودینگ شیر با نشاسته ذرت و رویه پرتقالیسلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک دسر خوشمزه آوردم به اسم دسر پودینگ شیر با رویه پرتقالی.این دسر خوشمزه رو میتونید تو سه مرحله درست کنید و از اون داخل مهمونی و دورهمی هاتون استفاده کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه دسر پودینگ شیر با رویه پرتقالی

مواد لازم برای 4 نفر

شیر 3 لیوان

شکر 5 قاشق غذاخوری

رنده پوست پرتقال نصف قاشق مرباخوری

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

نشاسته گل 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه پرتقالی

آب پرتقال 2 لیوان

شکر 1/3 لیوان

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

بریم که با هم یک دسر پودینگ شیر خوشمزه درست کنیم در مرحله اول مواد پودینگ شیر را درست میکنیم. شیر رنده پوست پرتقال و وانیل بعلاوه نشاسته ذرت و نشاسته گل رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا دونه های نشاسته حل بشه سپس شکر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار بدید تا به غلظت مناسب برسه


مرحله دوم

حالا میریم سراغ درست کردن مواد پرتقالی ابتدا آب پرتقال را به علاوه نشاسته ذرت و شکر با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. حالا حرارت را خاموش کنید تا از داغی بیفته


مرحله سوم

در این مرحله پودینگ رو داخل ظرف سرو بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره سپس از یخچال بیرون بیارید و از مواد پرتقالی روی آن بریزید سپس پودینگ ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه.سپس پودینگ ها رو بیرون بیارید و اون هارو تزئین کنید.نوش جان


نکته

❌ رویه پرتقالی اگرخواستین سفت باشه دوقاشق نشاسته گل به موادش اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.