طرز تهیه شربت سکنجبین و شربت گل پنیرک + فوت و فن

طرز تهیه شربت سکنجبین و شربت گل پنیرک + فوت و فن

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت سکنجبین هست.توی این روز های تابستانی بهترین گزینه برای تنظیم کردن دمای بدن شربت سکنجبین هست. یک شربت خوشمزه که اون رو به عنوان طعم دهنده میتونید کناز کاهو هم نوش جان کنید. با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شربت سکنجبین

مواد لازم برای شربت سکنجبین

شکر 1 پیمانه

آب 1 پیمانه

سرکه نصف فنجان

نعناع 100 گرم

زعفران به دلخواه

مواد لازم برای شربت گل پنیرک

گل پنیرک 3 قاشق غذاخوری

شربت سکنجبین به مقدار لازم

آب 2 الی 3 لیوان

تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری

یخ به میزان لازم

خاکشیر 2 قاشق غذاخوری

 لیموی اسلایس شده 2 عدد

آبلیمو نصف قاشق مرباخوری

خیار رنده شده 1 عدد

برگ نعناع و گل سرخ برای تزئینات


مرحله اول

برای درست کردن این شربت ساده اول از هر چیز شکر به علاوه آب داخل قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.و تا زمانی که شکر باز نشده با قاشق هم نزنید فقط هر از گاهی قابلمه رو تکون بدید.


مرحله دوم

یک دسته صد گرمی نعنا رو بشورید و خشک کنید.وقتی شکر باز شد یک دسته نعنا رو داخل مخلوط آب و شکر بزارید و اجازه بدید که به غلظت برسه.برای جلو گیری از شکرت زدن با قلمو و مقداری آب لیمو دور قابلمه رو از داخل مرطوب کنید تا شکری باقی نمونه.


مرحله سوم

وقتی موادتون به غلظت رسید نصف فنجان سرکه رو به مواد اضافه کنید و 10 دقیقه زمان بدید تا سرکه به خورد مواد بره. بعد از 10 دقیقه نعنا هارو از داخل مواد در بیارید و سکنجبین رو از صافی رد کنید.میتونید به دلخواه مقداری زعفران رو به شربتتون اضافه کنید و مخلوط کنید


مرحله چهارم

حالا برای درست کردن شربت کهکشانی گل پنیرک رو با مقداری آب سرد مخلوط کنید و اجازه بدید که به آب رنگ بده سپس از صافی رد کنید .


مرحله پنجم

داخل ظرف سرو ابتدا مقداری از شربت سکنجبین رو بریزید و روی اون مقداری تخم شربتی که از قبل خیس کردید بریزید سپس تکه های یخ رو داخل لیوان بریزید بعد مقداری خیار رنده شده که با آبلیمو مخلوط کردید رو بریزید و در آخر آب گل پنیرک رو بریزید.نوش جان


نکته

❌ اضافه کردن زعفران به شربت رنگ سبز میده

❌ اضافه کردن آب بیشتر رنگ بنفش کمرنگ میده

❌ اضافه کردن آبلیمو رنگ صورتی میده

❌ اضافه کردن آب داغ به گل پنیرک رنگ آبی میده

❌ خیس کردن گل پنیرک با آب سرد رنگ بنفش وبا آب داغ رنگ آبی به ما میده

❌ توجه کنید رنگ گل پنیرک خیلی زود از بین میره وبیرنگ میشه پس بهتره نهایت یک ربع قبل از سرو آماده بشه

❌ میتونید داخل شربت از گلاب یا عرقیجات استفاده کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.