طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای درمان کرونا و سرماخوردگی
دوست داران هنر اشپزی به سایت آشپزم خوش آمدید.غذای امروز سوپ هویج و زنجبیل هست سوپ هویج یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل زمستان شدهاند و به دنبال یک غذای گرم و سوپی هستند. ازش لذت ببرید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ هویج 4 عدد
⫸ زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری
⫸ جعفری و پیازچه 2 پیمانه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ روغن زیتون یا روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب مرغ به میزان لازم
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ آب لیمو تازه، جعفری تازه ، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا پیاز، سیب زمینی و هویجهای خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را کمی حرارت دادهایم میریزیم و کمی تفت میدهیم.
مرحله دوم
جعفری و پیازچه های ریز شده را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن زنجبیل تازه ای که رنده کرده اید به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
آب مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد کمی نرمتر شدند به وسیله مخلوط کن مولینکس سوپ را به صورت پوره در میآوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با جعفری تاره خرد شده و آب لیمو تازه سرو می کنیم.
نکته:
❌ المنت حرارتی این مدل مخلوط کن مولینکس برای پخت انواع سوپ و آش و سس داغ مناسب است.
❌ جنس پارچ این مدل مخلوط کن مولینکس شیشه ای و مقاوم است که سبب می گردد این مخلوط کن برای تهیه انواع مواد داغ و سوپ و آش مناسب باشد.
خواص و فواید هویج: