طرز تهیه سوربه هلو و آب پرتقال با طعمی فوق العاده مناسب کودکان

طرز تهیه سوربه هلو و آب پرتقال با طعمی فوق العاده مناسب کودکانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوربه هلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه سوربه هلو

مواد لازم برای 4 نفر

برگ نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال 1/3 پیمانه

شکر 1/3 پیمانه

آب لیمو ترش 1/3 پیمانه

هلو 1 کیلو


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ، ابتدا هلوها رو بشورید و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آنها برود. در این فاصله داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله دوم

وقتی که آب به جوش آمد ، هلوها را به مدت 20 تا 30 ثانیه درون قابلمه بریزید. بعد از گذشت این زمان اون‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید و در کاسه آب یخ قرار بدید تا پخت آنها متوقف شود.


مرحله سوم

وقتی که هلوها کامل سرد شدن ، آنها را با یک دستمال خشک کنید و بعد اون‌ها رو پوست بگیرید. حالا پوست هلوها را داخل یک ظرف بریزید ، به آن مقداری آب لیمو اضافه کنید و زمان بدید تا رنگ پوست هلوها به آب لیمو منتقل شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه پوست هلوها به آب لیمو ، کامل رنگ دادن اون‌ها را از داخل کاسه بیرون بیاورید و فشار دهید تا آب اون‌ها به صورت کامل خارج شود. بعد اون‌ها رو دور بریزید و آب لیمو رو نگه دارید.


مرحله پنجم

شکر رو به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا شکر داخل آب حل شود و آب به جوش بیاید. سپس اون رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله ششم

هلوها رو نصف کنید و هسته اون‌ها رو بیرون بیاورید ، داخل غذاساز بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا هلوها به صورت کامل پوره و له شوند.


مرحله هفتم

نعنا و شربتی که در مرحله قبل درست کردید و آب پرتقال و آب لیموی رنگ دار شده را به هلوها اضافه کنید. 30 ثانیه دیگر غذاساز را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.


مرحله هشتم

این مخلوط رو داخل یک ظرف بریزید و داخل فریزر قرار بدید و 2 ساعت زمان بدید تا سوربه خودش را بگیرد و سفت شود. سپس اون را از داخل فریزر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
میزان شربتی که از ترکیب شکر و آب درست می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید اون رو کم و زیاد کنید.
این سوربه خوشمزه رو می‌توانید با هر میوه‌ای که دوست داشتید مانند موز ، توت فرنگی یا زردآلو درست کنید.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که شیرینی این دسر نباید خیلی زیاد باشد و بیشتر باید طعم میوه بدهد.
حتماً در تهیه این دسر اجازه بدید تا شربت خنک شود ، سپس اون رو به باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.