طرز تهیه ژله میان تهی مجلسی ویژه مهمانی

طرز تهیه ژله میان تهی مجلسی ویژه مهمانی

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم این آموزش طرز تهیه ژله میان تهی هست.مطمعنا این ژله با ژله هایی که تا الان میل کردید خیلی متفاوت هست.میتونید این ژله زو خیلی راحت درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید و از اون داخل مجالستون استفاده کنید با ما همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه ژله میان تهی

مواد لازم برای 4 نفر

پودر ژله 2 بسته

⫸ آب جوش 3 لیوان

سلفون به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن ژله میان تهی ابتدا یک بسته ژله با هر طعمی که دوست داری را داخل ظرف بریزید و یک و نیم لیوان آب جوش را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا پودر ژله داخل آب حل بشه سپس آن را روی بخار کتری بذارید و بماری کنید تا شفاف بشه


مرحله دوم

سپس یک سوم ظرف مورد نظرتون رو با ژله پر کنید ژله اوریب و ژله عمودی روی ظرف رو سلفون بکشید تا ژله بیرون نریزه سپس ظرف های ژله رو به شکل اریب و یا عمودی روی پارچه بذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید تا ژله خودش رو بگیره


مرحله سوم

سپس طعم دیگه ژله تون رو با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بذارید و بماری کنید سپس ظرف های ژله را از داخل یخچال در بیارید و یک سوم دیگر ان را با ژله ای که الان آماده کردید پر کنید و روی آن را سلفون بکشید. و برای ژله میان تهی ضربه ژله را برعکس کنید و داخل یخچال بزارید تا ژله دوم هم خودش رو بگیره

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.