طرز تهیه ژله رولی مجلسی با بستنی بدون شکسته شدن ژله

طرز تهیه ژله رولی مجلسی با بستنی بدون شکسته شدن ژلهسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ژله رولی خوشمزه رو آوردیم که با این روش ژله رولی هاتون نمیشکنه و بافت خیلی خوبی داره. ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

 طرز تهیه ژله رولی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

پودر ژله 1 بسته

آب جوش 2/3 لیوان

بستنی🍨 نصف لیوان

روغن مایع به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول پودر ژله را با 2/3 لیوان آب جوش داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آن را روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژله کاملا حل بشه سپس آن را از روی حرارت بردارید.


مرحله دوم

بعد از 2 دقیقه وقتی که ژله از داغی افتاد 1/2 لیوان بستنی🍨 سرد و یخ زده را به آن اضافه کنید و با هم کمی مخلوط کنید و اجازه بدید بستنی🍨 با گرمای ژله ذوب بشه.


مرحله سوم

سینی مورد نظرتون رو با کمی آب مرطوب کنید و داخل سینی کیسه فریزر پهن کنید و آن را با روغن مایع چرب کنید حالا مخلوط ژله و بستنی🍨 را داخل سینی بریزید و داخل یخچال به مدت 45 دقیقه قرار بدید تا وقتی که ژله ببنده بعد از اینکه ژله سفت شد با چاقو آن رو به صورت نواری برش بزنید و بعد اون رو رول کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.