طرز تهیه سالاد پانزانلا یا سالاد نان ایتالیایی با سس مخصوص
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد پانزانلا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد پانزانلا
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ نان تست خرد شده 3 پیمانه
⫸ گوجه 3 عدد
⫸ خیار 1 عدد
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
⫸ زیتون 1/2 پیمانه
⫸ پیاز قرمز 1 عدد
⫸ ریحان 1 مشت
مواد لازم برای سس
⫸ روغن زیتون 1/4 پیمانه
⫸ سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 1 حبه
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد کینوا و سبزیجات وگان و رژیمی خوشمزه و سالم
مرحله اول
برای شروع نانهای تست رو به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بدون روغن بریزید. ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و تفت بدید تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را از داخل ماهیتابه بیرون میآورید و کنار بزارید.
مرحله دوم
گوجهها رو بشورید ، بعد اونها رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس خیار رو هم بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی درشت خرد کنید و به همراه فلفل دلمهای خرد شده به گوجه اضافه کنید.
مرحله سوم
پیاز رو هم پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه زیتون خرد شده و ریحان تازه به مواد داخل ظرف اضافه کنید. سپس نان تست شده را روی سبزیجات بریزید.
مرحله چهارم
داخل یک کاسه کوچک دیگر روغن زیتون را بریزید و به آن سرکه ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. حالا سس آماده شده رو روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به سس آغشته شود.
مرحله پنجم
روی ظرف و سلفون بکشید و 10 الی 15 دقیقه سالاد رو داخل یخچال قرار بدید تا طعمها به خورد هم بروند و نانها کمی نرم شوند. سپس آن را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ بهتر است از نان خشک یا بیات در تهیه این سالاد خوشمزه استفاده کنید ، زیرا رطوبت سبزیجات باعث له شدن نان تازه میشود.
◉ میتوانید مواد دیگری مانند پنیر فتا ، موزارلا ، کنگر فرنگی یا حتی ذرت کبابی به سالاد اضافه کنید.
◉ سرکه بالزامیک طعمی خاص و ملایم سالاد میدهد ، اما میتوانید به جای آن از سرکه معمولی یا آبلیمو هم استفاده کنید.
◉ اگر طعم تند پیاز رو دوست ندارید اون رو پوست بگیرید و داخل آب سرد برای چند دقیقه قرار بدید تا طعم ملایمتری پیدا کند.
◉ این سالاد بهتر است که تازه سرو شود ، چون اگر بیش از حد بماند نانها خیس و له میشوند.