طرز تهیه سالاد پانزانلا یا سالاد نان ایتالیایی با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد پانزانلا یا سالاد نان ایتالیایی با سس مخصوصسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد پانزانلا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 3 الی 4 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سالاد پانزانلا

مواد لازم برای 3 نفر

نان تست خرد شده 3 پیمانه

گوجه 3 عدد

خیار 1 عدد

فلفل دلمه‌ ای 1 عدد

زیتون 1/2 پیمانه

پیاز قرمز 1 عدد

ریحان 1 مشت

مواد لازم برای سس

روغن زیتون 1/4 پیمانه

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع نان‌های تست رو به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بدون روغن بریزید. ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و تفت بدید تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را از داخل ماهیتابه بیرون می‌آورید و کنار بزارید.


مرحله دوم

گوجه‌ها رو بشورید ، بعد اون‌ها رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس خیار رو هم بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی درشت خرد کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده به گوجه اضافه کنید.


مرحله سوم

پیاز رو هم پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه زیتون خرد شده و ریحان تازه به مواد داخل ظرف اضافه کنید. سپس نان تست شده را روی سبزیجات بریزید.


مرحله چهارم

داخل یک کاسه کوچک دیگر روغن زیتون را بریزید و به آن سرکه ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. حالا سس آماده شده رو روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به سس آغشته شود.


مرحله پنجم

روی ظرف و سلفون بکشید و 10 الی 15 دقیقه سالاد رو داخل یخچال قرار بدید تا طعم‌ها به خورد هم بروند و نان‌ها کمی نرم شوند. سپس آن را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
بهتر است از نان خشک یا بیات در تهیه این سالاد خوشمزه استفاده کنید ، زیرا رطوبت سبزیجات باعث له شدن نان تازه می‌شود.
می‌توانید مواد دیگری مانند پنیر فتا ، موزارلا ، کنگر فرنگی یا حتی ذرت کبابی به سالاد اضافه کنید.
سرکه بالزامیک طعمی خاص و ملایم سالاد می‌دهد ، اما می‌توانید به جای آن از سرکه معمولی یا آبلیمو هم استفاده کنید.
اگر طعم تند پیاز رو دوست ندارید اون رو پوست بگیرید و داخل آب سرد برای چند دقیقه قرار بدید تا طعم ملایم‌تری پیدا کند.
این سالاد بهتر است که تازه سرو شود ، چون اگر بیش از حد بماند نان‌ها خیس و له می‌شوند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.