طرز تهیه پنکیک سیب زمینی کره ای و پفکی در 30 دقیقه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنکیک سیب زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی 3 عدد
⫸ تخممرغ 1 عدد
⫸ آرد 2 الی 3 قاشق غذاخوری
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
مرحله اول
برای شروع سیب زمینیها رو پوست بگیرید و بعد اونها رو بشورید. سپس اونها را با یک دستمال خشک کنید و رنده کنید. سیب زمینیها رو روی یک صافی بریزید و با دست آب اضافی اونها رو کاملاً بگیرید. حالا سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، اون رو رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. حالا تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و به آن آرد ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، تا یک خمیر نسبتاً چسبنده به دست بیاید.
مرحله سوم
اگر خمیر بیش از حد شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. به اندازه دلخواه از خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک داخل دستتون فرم بدید.
مرحله چهارم
پنکیک را داخل ماهیتابه قرار بدید و هر طرف پنکیک را حدود 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس پنکیک را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید. سپس سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ هنگام سرخ شدن پنکیکها حرارت رو زیاد نکنید ، زیرا پنکیکها ممکن است بیرون طلایی شوند ، ولی داخلشان نپزند. حرارت متوسط برای پخت کاملاً ایده آل است.
◉ از کره بیشتر برای طعم بهتر میتوانید استفاده کنید ، اما برای سبکتر شدن میتوانید آن را با روغن ترکیب کنید.
◉ اگر طعم متفاوتی میخواهید میتوانید کمی پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان به مواد اضافه کنید.
◉ برای کرانچیتر شدن پنکیکهای سیب زمینی ، خمیر را بسیار نازک پهن کنید.
◉ سیب زمینیهای آبدارتر ممکن است نیاز به آرد بیشتری داشته باشند ، بنابراین بافت خمیر رو با دقت تنظیم کنید.