طرز تهیه پنکیک سیب‌ زمینی کره‌ ای و پفکی در 30 دقیقه

طرز تهیه پنکیک سیب‌ زمینی کره‌ ای و پفکی در 30 دقیقهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنکیک سیب‌ زمینی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پنکیک سیب‌ زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب ‌زمینی 3 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 2 الی 3 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بعد اون‌ها رو بشورید. سپس اون‌ها را با یک دستمال خشک کنید و رنده کنید. سیب زمینی‌ها رو روی یک صافی بریزید و با دست آب اضافی اون‌ها رو کاملاً بگیرید. حالا سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بریزید.


مرحله دوم

پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، اون رو رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. حالا تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و به آن آرد ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، تا یک خمیر نسبتاً چسبنده به دست بیاید.


مرحله سوم

اگر خمیر بیش از حد شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. به اندازه دلخواه از خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک داخل دستتون فرم بدید.


مرحله چهارم

پنکیک را داخل ماهیتابه قرار بدید و هر طرف پنکیک را حدود 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس پنکیک را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید. سپس سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
هنگام سرخ شدن پنکیک‌ها حرارت رو زیاد نکنید ، زیرا پنکیک‌ها ممکن است بیرون طلایی شوند ، ولی داخلشان نپزند. حرارت متوسط برای پخت کاملاً ایده آل است.
از کره بیشتر برای طعم بهتر می‌توانید استفاده کنید ، اما برای سبک‌تر شدن می‌توانید آن را با روغن ترکیب کنید.
اگر طعم متفاوتی می‌خواهید می‌توانید کمی پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان به مواد اضافه کنید.
برای کرانچی‌تر شدن پنکیک‌های سیب زمینی ، خمیر را بسیار نازک پهن کنید.
سیب زمینی‌های آبدارتر ممکن است نیاز به آرد بیشتری داشته باشند ، بنابراین بافت خمیر رو با دقت تنظیم کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.