طرز تهیه هریسه عراقی با مرغ مناسب سرما خوردگی + نکات اصلی

طرز تهیه هریسه عراقی با مرغ مناسب سرما خوردگی + نکات اصلیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه هریسه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه هریسه

مواد لازم برای 5 نفر

مرغ 3 تکه

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

چوب دارچین 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم

جو دوسر پرک 2 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این غذای عراقی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید ، تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به چهار قسمت اون رو برش بزنید.


مرحله دوم

پیاز رو به همراه تکه‌های مرغ ، نمک و فلفل سیاه درون آب قرار بدید. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک عدد چوب دارچین رو روی مرغ قرار بدید. بعد در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا مرغ‌ها بپزد و از استخوان جدا شود.


مرحله سوم

وقتی که مرغ‌ها پخت ، آنها را از داخل آب بیرون بیاورید ، گوشت مرغ را ریش ریش کنید و از استخوان‌ها جدا کنید. بعد مرغ‌های ریش ریش شده را درون آبی که پخته است برگردانید.


مرحله چهارم

دو پیمانه جو دوسر پرک رو به آن اضافه کنید و یک ربع اجازه پخت بدید. بعد از این مدت با یک گوشتکوب برقی تمامی مواد را خوب میکس کنید تا به یک بافت یک دست برسد ، بعد از داخل قابلمه بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که مرغ دوست نداشتید ، می‌توانید به جای آن از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
در صورتی که جو دوسر پرک نداشتید ، می‌توانید به جای آن از گندم استفاده کنید. ولی حتماً گندم را از شب قبل خیس کنید و روی حرارت کم با چند لیوان آب آن را بپزید تا جایی که حجم گندم‌ها دو برابر شود.
مرغ در این غذا باید به اندازه پخته شود که از استخوان جدا شود و به راحتی بتوانید آن را ریش ریش کنید.
مقداری که می‌خواهید هریسه را میکس کنید ، کاملاً به سلیقه خودتون بستگی داره و شما می‌توانید به هر اندازه‌ای که دوست دارید آن را پوره کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.