طرز تهیه هریسه عراقی با مرغ مناسب سرما خوردگی + نکات اصلی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه هریسه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه هریسه
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ مرغ 3 تکه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ چوب دارچین 1 عدد
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ جو دوسر پرک 2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قلیه موصلیه عراقی با سس انار ساده و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این غذای عراقی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید ، تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و به چهار قسمت اون رو برش بزنید.
مرحله دوم
پیاز رو به همراه تکههای مرغ ، نمک و فلفل سیاه درون آب قرار بدید. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک عدد چوب دارچین رو روی مرغ قرار بدید. بعد در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا مرغها بپزد و از استخوان جدا شود.
مرحله سوم
وقتی که مرغها پخت ، آنها را از داخل آب بیرون بیاورید ، گوشت مرغ را ریش ریش کنید و از استخوانها جدا کنید. بعد مرغهای ریش ریش شده را درون آبی که پخته است برگردانید.
مرحله چهارم
دو پیمانه جو دوسر پرک رو به آن اضافه کنید و یک ربع اجازه پخت بدید. بعد از این مدت با یک گوشتکوب برقی تمامی مواد را خوب میکس کنید تا به یک بافت یک دست برسد ، بعد از داخل قابلمه بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که مرغ دوست نداشتید ، میتوانید به جای آن از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
◉ در صورتی که جو دوسر پرک نداشتید ، میتوانید به جای آن از گندم استفاده کنید. ولی حتماً گندم را از شب قبل خیس کنید و روی حرارت کم با چند لیوان آب آن را بپزید تا جایی که حجم گندمها دو برابر شود.
◉ مرغ در این غذا باید به اندازه پخته شود که از استخوان جدا شود و به راحتی بتوانید آن را ریش ریش کنید.
◉ مقداری که میخواهید هریسه را میکس کنید ، کاملاً به سلیقه خودتون بستگی داره و شما میتوانید به هر اندازهای که دوست دارید آن را پوره کنید.