طرز تهیه حمص لبنانی اصل خانگی و با آموزش ساده

طرز تهیه حمص لبنانی اصل خانگی و با آموزش ساده

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خیلی خوشمزه آوردم از کشور لبنان به اسم حمص.یک غذای پر طرفدار و خیلی خوشمزه که با کمترین مواد میتونید اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه حمص لبنانی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ نخود خام نصف لیوان

⫸ ارده 1/4 لیوان

⫸ روغن زیتون بی بو 1/4 لیوان

⫸ آبلیمو تازه 1/4 لیوان

⫸ آب نخود 1/4 لیوان

⫸ چند قطعه یخ

⫸ سیر 2 حبه


مرحله اول

نصف لیوان نخود را از 24 ساعت یا 48 ساعت قبل خیس کنید سپس به همراه پیاز و سیر نخودها را بپزید ولی نزارید انقدر بپزن که با دست له بشه


مرحله دوم

حالا بگذار که نخود هاتون سرد بشه وقتی که نخود ها کامل سرد شد با دست پوست آنها را بگیرید داخل ظرفی بریزید این کار باعث میشه حمص بافت لطیف و نرمی داشته باشه.


مرحله سوم

در این مرحله نخودها را داخل مخلوط کن بریزید و خوب اون ها رو پوره کنید.حالا برای اینکه حمص بافت بهتری داشته باشه یخ و آب نخود به علاوه سیر رنده شده و آبلیمو و روغن زیتون و ارده رو به اون اضافه کنید باهم میکس کنید‌.حالا داخل ظرف بریزید و سرو کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.