طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه با خمیر یوفکا

طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه با خمیر یوفکا

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک پیش غذای ساده و خوشمزه هست به اسم کوزالاک مانتی.یک پیش غذای ترکی که خیلی راحت میتونید اون رو درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کوزالاک مانتی

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر یوفکا مثلثی شکل 1 بسته

روغن مایع  به مقدار لازم

ماست 1 لیوان

سیر له شده 1 یا 2 حبه

نمک 1/2 قاشق چایخوری

روغن مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

جعفری 3_4 شاخه


مرحله اول

برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه ابتدا 1 عدد پیاز درشت و بشورید و خشک کنید سپس به صورت نگینی ریز خورد کنید سپس داخل ماهیتابه به همراه مقداری روغن بریزید و مخلوط کنید تا وقتی که پیاز هاتون سبک بشه.


مرحله دوم

سپس 250 گرم گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید تا وقتی که گوشت آب بندازه و رنگ گوشت تغییر کند. حالا دو حبه سیر رو رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و تفت بدید.سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد مقداری آب جوش بریزید و اجازه بدی تا مواد پخته بشه و جا بیفته.


مرحله سوم

در این مرحله خمیر یوفکارو از وسط با قیچی نصف کنید و به شکل مثلث در بیارید.حالا با یک عدد چوب یا نی مثلث هارو رول کنید و برای چسبوندن خمیر از آب استفاده کنید.سپس در روغن شناور با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت بشن.


مرحله چهارم

برای درست کردن ماست سیری ابتدا یک لیوان ماست پر چرب رو داخل ظرف بریزید و داخل اون 1 تا 2 حبه سیر رنده شده و 1/2 قاشق چایخوری نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله پنجم

در مرحله آخر رول های یوفکار رو که سرخ کردید به سلیقه خوتون بچینید و وسط اون ماست رو به همراه خوراک کوزالاک بریزید و با جعفری و پودر پابریکا تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان‌

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.