طرز تهیه ماش پلو افغان با ادویه مخصوص
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک غذای خوشمزه از کشور افغانستان هست به اسم ماش پلو افغان.یک غذای خیلی خوشمزه که جز غذاهای پر طرفدار افغانستان هست.حتما اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.
طرز تهیه ماش پلو افغان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فیله یا سینه مرغ 1 کیلو
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ ماش 1/5 پیمانه
⫸ پیاز درشت 2 عدد
⫸ سیر 4 حبه
⫸ زنجبیل رنده شده نصف قاشق غذاخوری
⫸ ادویه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پاپریکا هر کدوم 1/5 قاشق چایخوری
⫸ گوجه پوره شده 1/5 پیمانه
⫸ ماست 1 پیمانه
⫸ نمک، کره، زعفران و روغن به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول یک کیلو فیله یا سینه مرغ به قطعات نسبتاً درشت خرد کنید سپس آن را داخل ظرف بریزید و به اون ادویه هاتون که شامل زردچوبه فلفل سیاه و پاپریکا هست رو اضافه کنید حالا مقداری کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ تون مزه دار بشه حالا یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مرغ خوب استراحت کنه و ادویه ها به خورد اون برن
مرحله دوم
حالا داخل ماهیتابه یک قالب کره بریزید و اجازه بدید که کره خوب آب بشه و ماهیتابه خوب داغ بشه سپس مرغ ها رو به اون اضافه کنید و مرغ ها رو تفت بدید تا خوب پخته بشن سریع مرغ ها را بردارید تا آب نندازن. سپس ۲ عدد پیاز درست رو بشورید و پوست بگیرید سپس به صورت خلالی خرد کنید و داخل ماهیتابه همراه کره و آنها را سرخ کنید
مرحله سوم
حالا ۴ عدد حبه سیر رو خوب رنده و ساطوری کنید به پیاز هاتون به همراه نصف قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده اضافه کنید و آن را تفت بدید تا خوب به خورد پیاز بره حالا یک و نیم پیمانه پوره گوجه و به همراه نمک به اون اضافه کنید ک تفت بدید تا آب گوجه کشیده بشه و جا بیفته.
مرحله چهارم
حالا وقتی که آب گوجه کشیده شد به اون یک ملاقه ماست اضافه کنید و هم بزنید سپس مرغ هارو داخل اون بریزید و تفت بدید تا خوب با هم قاطی بشن حالا حدود ۵ دقیقه به مواد اجازه بدید تا خوب به خورد هم برن
مرحله پنجم
اواخر جوشیدن برنج به او ماش هایی که از قبل پخته اید رو به اون اضافه کنید حالا اون رو آبکش کنید داخل ماهیتابه ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید و روی اون ترکیب برنج و ماش رو بریزید سپس روی اون مقداری زعفران بریزید و بعد از مخلوط مرغ که آماده کردید رو بریزید این کار رو ادامه بدید تا مواد تموم بشه.حالا اجازه بدید حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه دم بشه بعد سرو کنید.نوش جان