طرز تهیه شپردز پای یا پای چوپان انگلیسی با گوشت

طرز تهیه شپردز پای یا پای چوپان انگلیسی با گوشت

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز قراره باهم یه غذای خیلی آسون و خوشمزه یاد بگیریم که با کمترین امکانات،یکی از بهترینها میشه.آموزش امروز طرز تهیه شپردز پای یا پای چوپان هست.با این آمزش همراه باشید

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه شپردز پای یا پای چوپان

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده

سیب زمینی 4 عدد متوسط

2 لیوان شیر

2 لیوان آب

پیاز متوسط 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

قارچ 5 تا 6 عدد متوسط

نمک ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، زردچوبه به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری

پودر سیر و‌ پودر پاپریکا به مقدار لازم

کره۴۰گرم

ریحون خُشک 1 مشت

پنیر پیتزا 150 گرم


مرحله اول

در مرحله اول سیب زمینی ها رو تمیز بشورید بعد پوست آنها رو بگیرید. و هر کدوم رو به ۴ قسمت برش بدید بعد سیب زمینی ها رو داخل قابلمه بریزید سپس به اونها دو لیوان شیر و همراه دو لیوان آب اضافه کنید در قابلمه را بگذارید تا به مدت نیم ساعت همه سیب‌زمینی‌ها بپزه.


مرحله دوم

تو این مدت میریم سراغ درست کردن بقیه مواد یک عدد پیاز نسبتا متوسط را پوست بگیرید و آن را بشورید و سپس به صورت نگینی اون رو خورد کنید بعد یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و اون رو هم به صورت نگینی خرد کنید حالا ۵ تا ۶ عدد قارچ رو بشورید وقتی آب آن ها رفت به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله سوم

یک عدد ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و بعد داخل و آن روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز و فلفل دلمه ای که به صورت نگینی آن را خرد کردید داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. کمی که که تفت خورد نمک فلفل پودر تخم گشنیز و زردچوبه رو داخل آن بریزید و مجددا تفت بدید.


مرحله چهارم

وقتی مواد خوب با هم تفت خورد گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه وقتی رنگ گوشت تغییر کرد یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل مواد بریزید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. خامه رو که گرفته شد قارچ هارو که به صورت اسلایسی اونها رو خورد کردید به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید بعد پودر سیر و پودر پاپریکا رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد از دو دقیقه خوراک ما آماده است.


مرحله پنجم

حالا سیب زمینی ها را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید سپس ۵۰ گرم کره به همراه ریحون خشک به اون اضافه کنید بعد آنها رو پوره کنید. حالا کف یک ظرف پیرکس را با روغن کمی چرب کنید سپس از سیب زمینی داخل اون بریزید و کف ظرف پهن کنید سپس روی آن را مرتب کنید و یک لایه پنیر پیتزا روی اون بریزید بعد از مواد گوشتی که از قبل درست کردید روی اون بریزید و مجددا یک لایه پنیر روی اون بریزید. حالا ظرف رو داخل فر که از قبل اون رو گرم کردید بذارید تا همه مواد بپزن. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.