طرز تهیه پیتزا با حلقه پیاز خوشمزه وساده

طرز تهیه پیتزا با حلقه پیاز خوشمزه وساده

سلام به کاربران همیشگی سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. پیتزا با حلقه پیاز یکی از محبوب ترین غذاهایی است که در رستوران های مختلف سرو میشود. اگر شما هم به این نوع پیتزا علاقمندید و میخواهید آن را در خانه خود بپزید همراه ما باشید تا مرحله به مرحله تهیه این غذا را به شما آموزش دهیم.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیتزا با حلقه پیاز

مواد لازم برای 4 نفر

1 عدد پیاز متوسط
1 بسته پپرونی ورقه شده
پنیر موزارلا 1 قالب ( آن را مکعبی خرد کنید )
1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
3 قاشق غذاخوری پونه خشک
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
3 عدد تخم مرغ
2 فنجان پودر سوخاری
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق چایخوری پاپریکا


مرحله اول

پیاز متوسطی را که آماده کرده اید بشویید و آن را را به صورت ورقه های 2 سانتی متری برش دهید.


مرحله دوم

یک سینی بردارید و روی آن کاغذ روغنی بگذایرید سپس روی سینی که آن را با کاغذ آشپزی روغنی پوشانده اید، حلقه های پیاز را بچینید و یک ورقه پپرونی برش خورده را در وسط پیازها پچینید و آن را روی هم قرار دهید.


مرحله سوم

یک قاشق غذاخوری سس پیتزا، موزارلا، مقداری پارمزان و کمی پونه کوهی را به ترتیب روی حلقه های پیاز و پپرونی بریزید.


مرحله چهارم

سینی که حلقه های پیاز و پپرونی را در آن قرارد داده اید را در فریزر قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد (برای این کار حدود دو ساعت زمان در نظر بگیرید).


مرحله پنجم

آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید ، سپس پاپریکا و پونه را به آرد اضافه کرده و مجددا همه این مواد را با هم مخلوط کنید.


مرحله ششم

پیازهایی را که در فریزر قرار داده بودید را خارج کنید تا برای سوخاری کردن آماده شوند.  هر کدام را ابتدا در آرد طعم دار شده بغلتانید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری این کار را تکرار کنید.


مرحله هفتم

یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را برای سرخ کردن در نظر بگیرید و در آن به مقدار کافی روغن بریزید، قابلمه را روی شعله قرار داده و روغن را زمان بدهید تا خوب گرم شود.


مرحله هشتم

پیازهای حلقه‌ای پیتزا که طعم دار شده اند را در روغن قرار داده و به مدت 3 دقیقه سوخاری کنید تا از همه طرف به خوبی طلایی و سوخاری شوند.


مرحله نهم

روی بشقاب یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی پیاز را بگیرد و پیازهای سوخاری را روی آن قرار دهید. و در نهایت پونه خشک بیشتری روی آن بپاشید تا خوش عطر تر شود.


خواص پیاز

✅ پیاز حاوی مواد قوی ضدسرطانی است.
✅ باعث تولید کلسترول خوب میشود.
✅ پیاز در التایم بخشی معده موثر است.
✅ به درمان دیابت کمک می کند و دیابت را کنترل می کند.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.