طرز تهیه پیتزا قایقی برای صبحانه بسیار مقوی
هنرمندان و دوست داران پخت و پز به آشپزم 👩🏻🍳 خوش آمدید. اگر به پیتزا علاقمندید اما زمان زیادی برای پخت آن ندارید ما به شما پیتزا قایقی را پیشنهاد می کنیم که آن را میتوانید برای صبحانه نیز سرو کرده و میل نمایید. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای لذیذ را فرا بگیرید. این دستور پخت برای 3 عدد پیتزای قایقی است اگر مقدار بیشتری نیاز دارید ترکیبات آن را زیاد کنید.
طرز تهیه پیتزا قایقی برای صبحانه
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
⫸ 1 فنجان پنیر فتا خرد شده
⫸ خمیر پیتزا (450 گرم)، آنرا به 3 قسمت تقسیم کنید.
⫸ 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مرحله اول
برای پختن این غذا به فر احتیاج دارید بنابراین فر را با دمای (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا برای پخت غذا آماده شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه کوچک بردارید و در آن موزارلا و فتا را به خوبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
این مرحله مربوط به آماده سازی خمیر است بنابراین روی یک سطح بزرگ که آن را آرد پاشی کرده اید ، خمیر پیتزا را به شکل بیضی به طول تقریبا (25 سانتی متر) باز کنید.
مرحله چهارم
خمیر را به آرامی که خراب نشود به یک کاغذ روغنی منتقل کنید و روی آن بگذارید تا به سطح نچسبد.
مرحله پنجم
حالا سطح خمیر را با روغن زیتون چرب کنید و با قاشق روی آن مخلوط پنیر که از قبل آماده کرده اید را بریزید و به اندازه (2 سانتی متر) حاشیه و فضای خالی در اطراف خمیر بگذارید.
مرحله ششم
حاشیه ای که ایجاد کرده اید را تا کنید و پوسته و دیواره ای را در اطراف مخلوط پنیر ایجاد کنید.
مرحله هفتم
به دیواره ی ایجاد شده در اطراف پنیر با برس آشپزی تخم مرغ بمالید تا پس از پخت برشته و طلایی شود.این کار باعث می شود وقتی که میخواد میل کنید خمیر شخشک نشده باشد
مرحله هشتم
در این مرحله پیتزا را در فر قرار بدهید و اجازه دهید 10 دقیقه به صورت کامل و یکدست طلایی و بپزید.
مرحله نهم
پیتزای پخته شده را از فر خارج کرده و با یک چاقو مقداری از پنیر ذوب شده را در مرکز پیتزای قایقی پخش و میان آن را خالی کنید و یک تخم مرغ را داخل آن بشکنید.
مرحله دهم
حرارت فر را کم کرده رو 20 درجه بکذارید تا پیتزا 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید و تخم مرغ از خامی دربیاد دیگه بعد 8 دقیقه آمد شده و میتوانید میل کنید.نوووش جان