طرز تهیه رولت مرغ با سس مخصوص برای مهمانی

طرز تهیه رولت مرغ با سس مخصوص برای مهمانی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه یک غذای خوشمزه که میتونید در دورهمی ها ازش استفاده کنید.آموزش امروز رولت مرغ هست. با این آموزش این غذای خوشمزه رو درست کنید و ازش لذت ببرید. با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 72 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه رولت مرغ با سس مخصوص

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه و ران مرغ یا فقط سینه)

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

فلفل دلمه ای 1 عدد

آردنخودچی یا سوخاری  2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ دم کرده به مقدار دلخواه

ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم

مواد لازم موادمیانی رولت

هویج 1 عدد

پیازداغ

گردوخوردشده

زرشک

جعفری تازه یاسبزی خشک معطر

مواد لازم سس

رب گوجه فرنگی 2_3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

آب جوش 1 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول سینه و ران مرغ را خوب چرخ کنید تا وقتی که حالت خمیری بگیره سپس سپس دو حبه سیر و خوب رنده کنید سپس یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را خشک کنید و آن را رنده کنید و آبش رو بگیرید و یک عدد فلفل دلمه ای رو بشورید سپس رنده کنید و آب فلفل دلمه‌ای بگیرید و به مرغ چرخ شده تون اضافه کنید بعد ادویه جات من که شامل نمک فلفل زردچوبه آویشن میشه رو اضافه کنید یک عدد تخم مرغ را بشکنید و اضافه کنید سپس ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سوخاری برای انسجام موادتون بریزید حالا همه موادتون را باهم مخلوط کنید.


مرحله دوم

وقتی که همه مواد با هم خوب مخلوط شد یک پیمانه زعفران غلیظ دم شده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس یک نایلون روی میز کار تون پهن کنید و مواد مخلوط شده تون رو روی اون بذارید و کاملاً روی نایلون پخشش کنید


مرحله سوم

حالا زرشک هاتون رو بشورید و خشک کنید روی مخلوط تون که روی نایلون اون را پخش کردید بریزید. جعفری و گردو رو خرد کنید و روی مواد تون بریزید حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید بشورید و به صورت خلالی خرد کنید و اونها رو سرخ کنید سپس به همراه یک عدد هویج پخته شده اون رو روی مواد تون بزارید و رولت مرغ تون رو رول کنید


مرحله چهارم

وقتی که مواد تون رو خوب روی کردید حدود یک الی دو ساعت بذارید داخل یخچال که مواد خوب خودش رو بگیره و مواد داخل اون به خورد هم برن بعد از دوساعت رولت تون رو از داخل یخچال در بیارید داخل ظرف مورد نظرتون مقداری روغن بریزید و اطراف رولت تون رو سرخ کنید و موقع سرخ کردن سس رو روی اون بریزید


مرحله پنجم

برای درست کردن سس موادتون یک عدد کره و در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه سپس رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید و بذارید که کمی سرخ بشه بعد از اینکه بوی خام گوجه گرفته شد یک پیمان آب را داخل آن بریزید به همراه یک پیمانه آبلیمو و بذارید که به غلظت مناسب برسه


نکته:

❌ بعدکه مواد رول شد حدود۲ساعت بزاریدیخچال که خوب خودشوبگیربعدسرخ کنیدوبپزید
❌ من به اختیاریکم قارچ هم ریختم توی سس ولی دلخواهه
❌ روی پلاستیک یکم روغن بمالیدکه بعدرولت راحت ازش جدابشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.