طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی و پنیر

طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی و پنیر

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز یک غذای خیلی سریع هست که میتونید اون رو خیلی راحت درست کنید.آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی و پنیر هست.یک فست فود خوشمزه که امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ 8_7 عدد گوجه

⫸ 300 گرم گوشت چرخ‌کرده

⫸ نمک و فلفل سیاه

⫸ 1 عدد پیاز

⫸ 1 قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر

⫸ جعفری به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا ۷ الی ۸ عدد گوجه را پوره یا رنده کنید سپس به آن نمک اضافه کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی اون مقداری روغن بریزید سپس حرارت را کم کنید تا بپزه طریقه آخر پخت جعفری خرد شده را اضافه کنید حالا سس ما آماده است.


مرحله دوم

حالا 300 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ظرف بریزید به اون نمک و فلفل سیاه و تخم گشنیز اضافه کنید. حالا یک عدد پیاز کوچک رو روی اون رنده کنید و خوب ورز بدید تا پیاز و گوشت و ادویه ها خوب به خورد هم برن حالا به اندازه یک عدد گردو از مواد بردارید و آنها را گرد کنید وقتی که همه مواد را گرد کردید داخل تابه مقداری روغن بریزید و گوشتها را روی اون بچینید و تا گوشت ها سرخ بشن. وقتی که گوشت ها در حال سرخ شدن بودند به آنها مقداری کم اضافه کنید و ماهیتابه را تکون بدید تا آب بخار بشه


مرحله سوم

حالا گوشت ها رو به صورت ردیفی بچینید و روی اون ها پنیر بزارید وقتی که پنیر ها آب شد گوشتهای ما آماده است حالا نون های ساندویچ را برش بزنید و مقداری از سس و روی آنها بمالید سپس گوشت ها روی اون بشینید حالا ساندویچ خوشمزه ما آماده است.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.