طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی مقوی و خوش طعم

طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی مقوی و خوش طعم

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی هست.اگر دوست دارید که انواع سوپ هارو امتحان کنید با این آموزش همراه باشید تا یک سوپ خوشمزه مجارستانی رو یاد بگیرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه سوپ قارچ مجارستانی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ پیاز متوسط 1 عدد

⫸ سیر 2 حبه متوسط

⫸ قارچ 7 تا 9 عدد متوسط

⫸ کره 30 گرم + روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

⫸ پنیر خامه ای 50 گرم

⫸ خامه 2 قاشق غذاخوری

⫸ شیر نصف لیوان

⫸ آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

⫸ آب مرغ 3 لیوان یا عصاره مرغ با آبجوش

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

⫸ شوید خشک 1 قاشق غذاخوری

⫸ نصف لیمو

⫸ نمک نوک 1 قاشق چایخوری

⫸ فلفل خیلی کم


مرحله اول

یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید بشوریید و سپس به صورت نگینی خرد کنید در ادامه دو حبه سیر و پوست بگیرید و ساطوری کنید. حالا ۷ تا ۹ عدد قارچ را بشورید سپس وقتی که آب قارچ ها رفت به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله دوم

حالا داخل قابلمه مقداری کره بریزید سپس وقتی که را بکشد به اون روغن مایع اضافه کنید وقتی که روغن مایع داغ شد پیاز رو داخل قابلمه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز کمی سبک شد سیر رو به پیاز ها اضافه کنید و تفت بدید. حالا وقتی که بوی سیر بلند شد قارچ ها را به مواد اضافه کنید و تفت بدید.حالا به مواد پاپریکا شوید خشک آبلیمو و نمک و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی رنگ قارچ عوض شد دو قاشق غذاخوری آرد سفید روی مواد بریزید هم بزنید بعد از چهار دقیقه آب مرغ رو روی مواد بریزید حالا در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا همه مواد به مدت چهل دقیقه بپزه. بعد از ۴۰ دقیقه به مواد و عاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه آب بشه حالا نصف بسته پنیرخامه ای و نصف لیوان شیر اضافه کنید و مجدد هم بزنید‌.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.