طرز تهیه یاغلاماسی قیصری غذای سنتی ترکیه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یاغلاماسی قیصری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه یاغلاماسی قیصری
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 500 گرم
⫸ فلفل دلمهای رنگی 200 گرم
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ گوجه 3 عدد
⫸ جعفری 1 مشت
⫸ نان پیتا به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر 3 قاشق چایخوری
⫸ پول بیبر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدام 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی راحت و خوشمزه با سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن این غذای محلی ترکیهای ، ابتدا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن خیلی داغ شد ، 500 گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
200 گرم فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید. بعد 2 عدد پیاز رو هم پوست بگیرید ، بشورید و اون را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز رو به همراه فلفل دلمهای به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت بدید ، تا پیاز و فلفل دلمهایها هم کمی نرم شوند.
مرحله سوم
سپس ادویهها که شامل پول بیبر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر هست رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید ، تا عطر ادویهها بلند شود.
مرحله چهارم
حالا سه عدد گوجه رو بشورید ، بعد اونها را با رنده ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. مواد رو با هم ترکیب کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کمی کشیده شود. سپس یک مشت جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
نانهای پیتا رو روی مواد قرار بدید تا روغن گوشت را جذب کند. بعد آن را روی یک بشقاب قرار بدید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید.
مرحله ششم
مجدد یک نان که به روغن گوشت آغشته شده روی نان قبلی قرار بدید و یک لایه از گوشت چرخ کرده بریزید. این کار را ادامه بدید تا مواد شما تمام شود. حالا یاغلاماسی قیصری را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای استفاده از نان پیتا ، میتوانید از نان لواش که به صورت گرد اون را برش زدهاید هم استفاده کنید.
◉ به جای استفاده از نان آماده ، میتوانید از خمیر نان هم استفاده کنید. اما باید اون را به صورت خیلی نازک پهن کنید و کف یک ماهیتابه بدون روغن قرار بدید و مواد را روی آن بریزید.