طرز تهیه یاغلاماسی قیصری غذای سنتی ترکیه

طرز تهیه یاغلاماسی قیصری غذای سنتی ترکیهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یاغلاماسی قیصری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه یاغلاماسی قیصری

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت چرخ کرده 500 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی 200 گرم

پیاز 2 عدد

گوجه 3 عدد

جعفری 1 مشت

نان پیتا به مقدار لازم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پودر سیر 3 قاشق چای‌خوری

پول بیبر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا از هر کدام 1 قاشق چای‌خوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای محلی ترکیه‌ای ، ابتدا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن خیلی داغ شد ، 500 گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، تا گوشت تغییر رنگ دهد.


مرحله دوم

200 گرم فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. بعد 2 عدد پیاز رو هم پوست بگیرید ، بشورید و اون را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز رو به همراه فلفل دلمه‌ای به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت بدید ، تا پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها هم کمی نرم شوند.


مرحله سوم

سپس ادویه‌ها که شامل پول بیبر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر هست رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید ، تا عطر ادویه‌ها بلند شود.


مرحله چهارم

حالا سه عدد گوجه رو بشورید ، بعد اون‌ها را با رنده ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. مواد رو با هم ترکیب کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کمی کشیده شود. سپس یک مشت جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.


مرحله پنجم

نان‌های پیتا رو روی مواد قرار بدید تا روغن گوشت را جذب کند. بعد آن را روی یک بشقاب قرار بدید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید.


مرحله ششم

مجدد یک نان که به روغن گوشت آغشته شده روی نان قبلی قرار بدید و یک لایه از گوشت چرخ کرده بریزید. این کار را ادامه بدید تا مواد شما تمام شود. حالا یاغلاماسی قیصری را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای استفاده از نان پیتا ، می‌توانید از نان لواش که به صورت گرد اون را برش زده‌اید هم استفاده کنید.
به جای استفاده از نان آماده ، می‌توانید از خمیر نان هم استفاده کنید. اما باید اون را به صورت خیلی نازک پهن کنید و کف یک ماهیتابه بدون روغن قرار بدید و مواد را روی آن بریزید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.