طرز تهیه آش بلغور تبریزی ساده برای سرما خوردگی
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم👨🏻🍳، آموزش امروز طرز تهیه آش بلغور تبریزی 🍲 هست.آش بلغور یکی از خوشمزه ترین آشهای شهر تبریز هست که به روش های مختلف پخته میشه و بسیار برای سرماخوردگی مناسب هست این آش را می توان با گوشت و بدون گوشت پخت. با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بلغور گندم 🌾 1 پیمانه
⫸ برنج 1/2 پیمانه
⫸ گوشت گوسفند 🥩 سردست 400 گرم
⫸ نخود و لوبیا چیتی از هرکدام 1/2 پیمانه
⫸ عدس 2 پیمانه
⫸ پياز 🧅 4 عدد
⫸ سبزی آش 🥦 خرد شده 700 گرم
⫸ زردچوبه فلفل سیاه نمک 🧂 به میزان لازم
⫸ تخم گشنیز خردشده 1 قاشق چایخوری🥄
⫸ کشک 500 گرم
مرحله اول
بلغور گندم 🌾 را از 12 ساعت قبل، برنج از 3 ساعت قبل و حبوبات از 24 ساعت قبل خیس کنید.
دوعدد پیاز 🧅 به صورت نگینی خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید. کمی زردچوبه اضافه کنید وتفت دهید
مرحله دوم
گوشت 🥩و نخود را اضافه کنید واجازه دهید به مدت 2 ساعت بپزد. بعد از این مدت بلغور گندم و لوبیا چیتی را اضافه کنید وبه مدت یک ساعت پخته شود.
مرحله سوم
گوشت پخته شده 🥩 را از قابلمه بیرون آورید گوشت را ازاستخوان جداکنید و ریش ریش کنید و دوباره به آش اضافه شود. بلغور گندم و عدس را اضافه کرده به مدت یکساعت دیگر پخته شود.
مرحله چهارم
سبزی را 45 دقیقه آخرپخت اضافه کنید دوعدد پیاز نگینی🧅 خردشده را روغن سرخ کنید سپس زردچوبه ،فلفل سیاه ،پودر تخم گشنیز را تفت دهید وبه مواد آش اضافه کنید.
مرحله پنجم
در 20 دقیقه آخر پخت کشک ونمک اضافه شود ،اجازه دهید آش کاملا جا بیفتد.در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز خلالی سرخ شده🧅 و نعنا داغ تزئین کنید.