طرز تهیه سوپ ذرت و شیر با خامه آسان و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ ذرت و شیر با خامه آسان و فوری با طعمی بی نظیرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ ذرت و شیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه سوپ ذرت و شیر

مواد لازم برای 4 نفر

ذرت 2 پیمانه

شیر 2 پیمانه

آب مرغ 2 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

پیاز 1 عدد

کره 2 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

سیب ‌زمینی 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

جعفری برای تزئین به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع پیاز را پوست بگیرید و بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری کره بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود. وقتی که کره آب شد ، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و 3 الی 4 دقیقه تفت بدید تا سبک و طلایی شود.


مرحله دوم

آرد رو به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه خوب هم بزنید ، تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب مرغ رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس شیر را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شود.


مرحله سوم

سیب زمینی رو پوست بگیرید و اون رو به صورت نگینی خرد کنید ، به همراه ذرت به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و 10 الی 15 دقیقه زمان بدید تا سیب زمینی و ذرت روی حرارت ملایم بماند و نرم شوند. حالا نصف سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا مواد کامل پوره شود.


مرحله چهارم

سپس اون را به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا سوپ بافتی نیمه کرمی پیدا کند. حالا خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا خامه داخل سوپ باز شود. سپس نمک ، فلفل سیاه و جوز هندی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر اجازه بدید تا سوپ روی حرارت ملایم بماند.


مرحله پنجم

سوپ را از داخل قابلمه خارج کنید و در کاسه‌های سرو بریزید ، روی آن مقداری ذرت پخته شده و جعفری خرد شده بریزید. نوش جان


نکات مهم
برای طعکی متفاوت می‌توانید کمی سیر خرد شده هنگام تفت دادن پیاز اضافه کنید
اگر سوپ خیلی رقیق بود یک قاشق چایخوری آرد ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.
اگر می‌خواهید که این سوپ رو رژیمی‌تر درست کنید ، به جای خامه از شیر کم چرب استفاده کنید یا آن را حذف کنید.
اگر در تهیه این سوپ از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید ، ابتدا آب آن را کامل بگیرید و بعد ذرت‌ها را بشورید و مورد استفاده قرار بدید.
علاوه بر جوز هندی می‌توانید کمی پاپریکا یا فلفل سفید برای طعم جذاب‌تر سوپ اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.