طرز تهیه سالاد بورلوتی با کنسرو تن ماهی ساده و لذیذ

طرز تهیه سالاد بورلوتی با کنسرو تن ماهی ساده و لذیذسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد بورلوتی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 الی 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه سالاد بورلوتی

مواد لازم برای 4 نفر

انواع لوبیا (لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و لوبیا سفید) 400 گرم

کنسرو تن ماهی 1 عدد

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو 4 قاشق غذاخوری

جعفری 1 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای 1 عدد

پیازچه 4 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا لوبیاها رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آنها مقداری آب بریزید. 27 ساعت زمان بدید تا لوبیاها داخل آب بمانند و نفخ آنها گرفته شود. بعد از این مدت لوبیاها را آبکش کنید.


مرحله دوم

لوبیا هارو داخل یک قابلمه بریزید و تا یک وجب روی آنها آب سرد بریزید. سپس یک قاشق چای‌خوری نمک به لوبیاها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا آب به جوش بیاید. سپس در قابلمه رو بذارید و 45 دقیقه تا یک ساعت زمان بدید تا لوبیاها به صورت کامل پخته شوند.


مرحله سوم

در این فاصله فلفل دلمه‌ای را روی حرارت مستقیم گاز قرار بدید و اون رو به صورت کامل ذغالی و کبابی کنید. سپس اون رو داخل یک کیسه فریزر قرار بدید و 10 دقیقه زمان بدید تا فلفل دلمه‌ای عرق کند و پوست آن به راحتی کنده شود.


مرحله چهارم

بعد از 10 دقیقه فلفل دلمه‌ای رو از داخل کیسه بیرون بیاورید و اون رو پوست بگیرید. گوشت فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا تن ماهی رو داخل یک آبکش فلزی بریزید تا روغن از گوشت کامل جدا شود.


مرحله پنجم

گوشت ماهی را با چنگال خرد کنید و به فلفل دلمه‌ای اضافه کنید. حالا جعفری خرد شده را به همراه 4 عدد پیازچه خرد شده به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. در آخر لوبیاها را آبکش کنید و به همراه نمک و فلفل به باقی مواد سالاد اضافه کنید.


مرحله ششم

مقداری آبلیمو و روغن روی سالاد بریزید. حالا با یک قاشق تمامی مواد رو با هم ترکیب کنید و روی سالاد رو سلفون بکشید. بعد ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا سالاد آماده شود و تمام مزه‌ها به خورد هم برود. سپس اون را از داخل یخچال بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
قبل از اینکه تن ماهی رو به باقی مواد سالاد اضافه کنید ، حتماً روغن اون رو به صورت کامل بگیرید و گوشت ماهی رو خرد کنید.
انواع لوبیاهایی که در تهیه این سالاد استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و شما می‌توانید از لوبیا سبز ، لوبیا چشم بلبلی ، لوبیای سیاه یا لوبیای کشاورزی استفاده کنید.
در تهیه سالاد بروتی حتماً از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید ، تا سالاد خیلی بوی روغن زیتون نگیرد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.