طرز تهیه دیپ بادمجان و کدو با طعمی جذاب و متفاوت مناسب مهمانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دیپ بادمجان و کدو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دیپ بادمجان و کدو
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ بادمجان متوسط 500 گرم
⫸ کدو 500 گرم
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ سیر 4 الی 10 عدد
⫸ کشک 2 الی 4 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
⫸ پول بیبر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ گوجه 200 الی 500 گرم
⫸ نعنا داغ 2 قاشق غذاخوری
⫸ گردو 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دیپ تخم مرغ رژیمی یه وعده مناسب برای ورزشکاران
مرحله اول
برای درست کردن این دیپ خوشمزه ، ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید ، بعد اونها رو به صورت حلقهای خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس مقداری نمک روی بادمجانها بریزید و نیم ساعت زمان بدید ، تا بادمجانها آب بیندازند و تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
کدوها را هم بشورید ، پوست بگیرید و بعد به صورت حلقهای خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، کدوها رو داخل آن بچینید و دو طرف اونها رو به صورت کامل سرخ کنید. وقتی که کدوها به صورت کامل سرخ شد ، اونها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید.
مرحله سوم
بادمجانهایی که تا الان تلخی آنها گرفته شده است رو با یک دستمال خشک کنید ، داخل همان ماهیتابهای که کدوها را سرخ کردید بچینید و دو طرف اونها را هم به صورت کامل سرخ کنید. وقتی که بادمجانها هم به صورت کامل سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال روغنی قرار بدید تا روغن اضافی اونها خارج شود.
مرحله چهارم
دو عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اونها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل همان ماهیتابه که بادمجان و کدوها را سرخ کردید ، پیازها رو بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شوند. وقتی که پیازها سبک و طلایی شد ، سیرها را پوست بگیرید و بعد اونها را رنده کنید ، به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند شود.
مرحله پنجم
زردچوبه ، پولبیبر و نمک رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که عطر ادویهها بلند شود. حالا گوجهها رو بشورید و با یک دستمال خشک کنید ،و اونها رو بارنده ریز رنده کنید و بعد پوره گوجه رو به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید. مواد رو تفت بدید تا جایی که آب اضافی گوجه کشیده شود.
مرحله ششم
وقتی که آب گوجه کشیده شد ، کدو و بادمجانهای سرخ شده را به آن اضافه کنید و با یک گوشتکوب اونها رو بکوبید ، تا کامل له شوند و با گوجه مخلوط شود. سپس مقداری نعنا داغ و گردوی رنده شده به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله هفتم
در آخر مواد را از روی حرارت بردارید ، کشک رو به آن اضافه کنید و مجدد با هم ترکیب کنید. سپس غذا رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه غذا خوش رنگ و لعابتر باشد ، مقداری رب گوجه فرنگی رو با کمی آب رقیق کنید و قبل از اضافه کردن کدو و بادمجان به مواد دیپ اضافه کنید.
◉ استفاده از گردو و نعنا داغ در مراحل آخر کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید اونها را حذف کنید.
◉ توجه کنید که هر چقدر تعداد سیر در این غذا بیشتر باشد طعم غذا بهتر و لذیذتر میشود.
◉ اضافه کردن کشک حتماً باید مواد رو از روی حرارت بردارید و بعد کشک رو اضافه کنید تا کشک نسوزد.