طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن با سس مخصوص ساده و خانگی خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد سزار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد سزار
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کاهو 1 عدد
⫸ سینه مرغ 2 عدد
⫸ پنیر پارمزان 1/4 لیوان
⫸ نان تست بدون گلوتن 2 عدد
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای مرینیت مرغ
⫸ سرکه 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ آویشن 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پونه کوهی 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس
⫸ سس مایونز بدون گلوتن 1/4 لیوان
⫸ ماست یونانی 1/4 لیوان
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 1 حبه
⫸ خردل 1 قاشق چایخوری
⫸ پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو با سس مخصوص رژیمی و سالم
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، اول از هر چیزی مرغ رو مرینیت کنید. برای این کار دو عدد سینه مرغ را روی سطح کار قرار بدید و اونها رو بکوبید ، تا بافت مرغ از هم باز شود. بعد سینه مرغ را داخل یک ظرف بریزید و به آن سرکه ، روغن زیتون ، پودر سیر ، آویشن ، پونه کوهی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
مرحله دوم
با دست ماساژ بدید تا ادویهها به خورد مرغ برود. حالا روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مرغها مرینیت شوند. در این فاصله یک عدد کاهو را بشورید ، بعد اون رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله سوم
نانهای تست بدون گلوتن رو به اندازههای مکعبی خرد کنید و داخل یک ماهیتابه به همراه روغن زیتون ، پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه بریزید و تفت بدید تا نانها سرخ و ترد شوند. سپس نانهای خرد شده را به کاهوها اضافه کنید.
مرحله چهارم
سینه مرغ رو از داخل یخچال بیرون بیاورید و داخل همان ماهیتابه که نانها رو تفت دادید ، بچینید و دو طرف مرغها رو به صورت کامل گریل کنید. بعد از اینکه مرغها را به صورت کامل گریل کردید ، اونها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس مخصوص این سالاد ، سس مایونز رو داخل یک ظرف بریزید و به آن ماست یونانی ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. بعد یک حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و اون رو رنده کنید.
مرحله ششم
سیر رو به همراه خردل ، پنیر پارمزان ، نمک و فلفل سیاه به باقی مواد اضافه کنید. حالا با یک قاشق کوچک هم بزنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه سس به صورت کامل ترکیب شد ، اون رو روی مواد سالاد داخل ظرف بریزید. سپس مقداری پنیر پارمزان روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که سس مایونز بدون گلوتن در دسترس نداشتید ، با این آموزش میتوانید به راحتی اون رو درست کنید:
طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهم
◉ برای اینکه سس این سالاد کالری کمتری داشته باشد ، میتوانید مایونز را به صورت کامل حذف کنید و فقط از ماست یونانی استفاده کنید.
◉ سس مخصوص این سالاد رو میتوانید به مدت 3 روز داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید.
◉ به جای اینکه نان تست رو با مواد گفته شده تفت بدید ، میتوانید از کروتان تازه و آماده استفاده کنید.