طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن با سس مخصوص ساده و خانگی خوشمزه

طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن با سس مخصوص ساده و خانگی خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد سزار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم برای 5 نفر

کاهو 1 عدد

سینه مرغ 2 عدد

پنیر پارمزان 1/4 لیوان

نان تست بدون گلوتن 2 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای مرینیت مرغ

سرکه 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1/2 قاشق چا‌یخوری

آویشن 1/2 قاشق چا‌یخوری

پونه کوهی 1/2 قاشق چا‌یخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای سس

سس مایونز بدون گلوتن 1/4 لیوان

ماست یونانی 1/4 لیوان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب‌لیمو 1 قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه

خردل 1 قاشق چایخوری

پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، اول از هر چیزی مرغ رو مرینیت کنید. برای این کار دو عدد سینه مرغ را روی سطح کار قرار بدید و اون‌ها رو بکوبید ، تا بافت مرغ از هم باز شود. بعد سینه مرغ را داخل یک ظرف بریزید و به آن سرکه ، روغن زیتون ، پودر سیر ، آویشن ، پونه کوهی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.


مرحله دوم

با دست ماساژ بدید تا ادویه‌ها به خورد مرغ برود. حالا روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا مرغ‌ها مرینیت شوند. در این فاصله یک عدد کاهو را بشورید ، بعد اون رو به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله سوم

نان‌های تست بدون گلوتن رو به اندازه‌های مکعبی خرد کنید و داخل یک ماهیتابه به همراه روغن زیتون ، پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه بریزید و تفت بدید تا نان‌ها سرخ و ترد شوند. سپس نان‌های خرد شده را به کاهوها اضافه کنید.


مرحله چهارم

سینه مرغ رو از داخل یخچال بیرون بیاورید و داخل همان ماهیتابه که نان‌ها رو تفت دادید ، بچینید و دو طرف مرغ‌ها رو به صورت کامل گریل کنید. بعد از اینکه مرغ‌ها را به صورت کامل گریل کردید ، اون‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.


مرحله پنجم

برای درست کردن سس مخصوص این سالاد ، سس مایونز رو داخل یک ظرف بریزید و به آن ماست یونانی ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. بعد یک حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و اون رو رنده کنید.


مرحله ششم

سیر رو به همراه خردل ، پنیر پارمزان ، نمک و فلفل سیاه به باقی مواد اضافه کنید. حالا با یک قاشق کوچک هم بزنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه سس به صورت کامل ترکیب شد ، اون رو روی مواد سالاد داخل ظرف بریزید. سپس مقداری پنیر پارمزان روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که سس مایونز بدون گلوتن در دسترس نداشتید ، با این آموزش می‌توانید به راحتی اون رو درست کنید:
طرز تهیه سس مایونز بدون گلوتن آسان و خوشمزه با نکات مهم
برای اینکه سس این سالاد کالری کمتری داشته باشد ، می‌توانید مایونز را به صورت کامل حذف کنید و فقط از ماست یونانی استفاده کنید.
سس مخصوص این سالاد رو می‌توانید به مدت 3 روز داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید.
به جای اینکه نان تست رو با مواد گفته شده تفت بدید ، می‌توانید از کروتان تازه و آماده استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.