طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو با سس مخصوص رژیمی و سالم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ سینه مرغ 2 عدد
⫸ کاهو نصف عدد
⫸ آب لیمو به مقدار لازم
⫸ آب پرتقال به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
⫸ رزماری 3/4 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا شیرین نصف قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
⫸ عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری
⫸ ارده کنجد 5 قاشق غذاخوری
⫸ سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد استانبولی با لوبیا سبز و سبزیجات تازه و سالم
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا سینههای مرغ رو به صورت افقی از وسط برش بزنید و روی سطح کار قرار بدید. بعد با یک بیفکوب سینههای مرغ رو بکوبید ، تا کاملاً بافت آنها از هم باز شود. بعد سینههای مرغ رو داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
مقداری آب لیمو ترش و روغن زیتون روی مرغ بریزید. سپس ادویهها که شامل فلفل سیاه ، رزماری ، پاپریکا شیرین ، پودر سیر ،پودر پیاز و عصاره مرغ هست رو به سینههای مرغ اضافه کنید. با دست اونها رو خوب ماساژ بدید تا ادویهها به خورد مرغها برود.
مرحله سوم
حالا روی ظرف رو سلفون بکشید و مرغها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزهدار شوند. بعد از این مدت مرغها را از داخل یخچال بیرون بیاورید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.
مرحله چهارم
وقتی ماهیتابه داغ شد ، سینههای مرغ رو داخل آن بچینید و هر طرف سینههای مرغ را حدود 4 دقیقه بپزید تا جایی که مرغها کامل مغزپخت شوند. بعد اونها را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک شوند.
مرحله پنجم
کاهوها رو بشورید و بعد اونها رو داخل یک آبکش بریزید تا آب آنها برود. در این فاصله سس این سالاد را درست کنید ، ارده کنجد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن سرکه بالزامیک رو اضافه کنید. با هم ترکیب کنید تا جایی که این مواد با هم مخلوط شود.
مرحله ششم
آب پرتقال و آب لیمو رو کم کم به باقی مواد سس اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که سس به بافت نرم برسد. سپس مقداری فلفل سیاه به سس اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و بعد سس رو کنار بذارید.
مرحله هفتم
کاهوهایی که آب آنها رفته است را به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و داخل یک ظرف بچینید. سپس سینههای مرغ را هم به اندازه دلخواهتون برش بدید و روی کاهوها قرار بدید. بعد مقداری از سس روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً قبل از مزهدار کردن مرغ اونها رو با بیفکوب بکوبید ، تا بافت آنها به صورت کامل از هم باز شود و خوب مزهدار شوند.
◉ ادویه و سسهایی که برای مزهدار کردن مرغ استفاده میکنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید از ادویههای دیگری هم برای مزهدار کردن مرغ استفاده کنید.
◉ حتماً بعد از اینکه کاهوها رو شستید ، اونها رو با یک دستمال خشک کنید یا داخل آبکش بریزید تا آب آنها به صورت کامل برود.
◉ برای خوشمزهتر شدن سالاد ، به شما پیشنهاد میکنیم که از آب پرتقال و آب لیموی تازه استفاده کنید.