طرز تهیه آش گوجه به روش ساده + نکات مهم

طرز تهیه آش گوجه به روش ساده + نکات مهمسلام به همراهای عزیز آشپزم 👩🏻‍🍳 ، دقت کردین اقتصادی‌تر و به صرفه‌تر و‌ مغذی‌تر از آش و سوپ 🥘 غذایی نیست؟برای همین امروز براتون طرز تهیه آش گوجه 🍅 رو آوردم، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه آذربایجان شرقی ، آش آبغوره هست که بیشتر در شهر تبریز طبخ میشه با من همراه باشید.

درجه سختی: 7/10

زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

بلغور گندم🌾 1 پیمانه

برنج ایرانی 1 پیمانه

پیاز 🧅 درشت 2 عدد

عصاره گوشت 🥩 1 یا 2 عدد(اگه آب گوشت یا آب قلم داشتین عصاره گوشت را حذف کنید)

سبزی آش 🥦 نیم کیلو

لوبیا قرمز پخته 1 لیوان

آلو 3_4 عدد

آبغوره 3_4 فنجان

فلفل سیاه + فلفل قرمز + نمک 🧂 به ميزان لازم

فلفل سبز تند 🌶️ (اگه دوست داشتین اضافه کنین)

رب 2 قاشق غذاخوری (اگه ربتون محلی و سفت بود یکم کمتر اضافه کنید)

گوجه 🍅 1 کیلو (در میکسر پوره کنید یا رنده کنید)


مرحله اول

پیاز 🧅 را خرد و در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شود. بهش زردچوبه اضافه کنید و یک کوچولو تفت بدین.


مرحله دوم

برنج و بلغور شسته شده را به پیاز🧅 اضافه کنید و 5_6 لیوان آب 💧 روی آن بریزید و بزارید آب به جوش بیاد بعد زیر شعله 🔥 را کم کنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا بلغور و برنج نیم پز بشن.


مرحله سوم

سبزی آش 🥦 را اضافه کنید و 20 دقیقه با شعله ملایم بزارید بپزه. اگر در حین پخت آب آش کم شده بود میتونید بهش آب جوش اضافه کنید.


مرحله چهارم

بعد از 20 دقیقه پخت بلغور و برنج کاملا پخته شدن، حالا پوره گوجه 🍅 را اضافه کنید(من گوجه رو رنده کردم و در حین رنده پوست گوجه راحت جدا شد)


مرحله پنجم

رب + آلو + فلفل سیاه و قرمز 🌶️ + فلفل سبز تند را اضافه کنید و هم بزنید تا رب درون آش حل شود.


مرحله ششم

اگه آب گوشت با قلم🥩 داشتین به آش اضافه کنید، اگه نداشتین میتونین 1 یا 2 عدد عصاره گوشت را پودر کنید و به آش اضافه کنید.


مرحله هفتم

لوبیا پخته شده و نمک 🧂 را اضافه کنید و بزارید آش با شعله کم جا بیفته.
برای تزئین روش پیاز داغ و نعناع داغ درست کنین و برای اینکه پیازاتون چیپسی بشن اول یه دور تو اب جوش بجوشونین و بعد ابشو بگیرین و تو روغن سرخش کنین.


نکته:

❌ میتوان به جای لوبیا چشم بلبلی، از لپه نیز استفاده می کنند.
❌ گوجه فرنگی ها را به صورت درشت 🍅 رنده می نمائیم.
❌ می توانید به تره و جعفری مقداری گشنیز،نعناع و ترخون 🥦 هم اضافه کنید.

خواص و فواید غوره:

✅ غوره سرشار از ویتامین ث میباشد . آبغوره و غوره باعث جذب آهن غذا میشود.
✅ تقویت کننده کبد میباشد.
✅ ترشی غوره برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است.
✅ حرارت و صفرای بدن را دفع میکند و روده ها را ضدعفونی میکند.
✅ برای درمان چاقی مفرط مفید است.
✅ غوره تاثیر شگفت انگیزی در کاهش دیابت دارد.
✅ برای کاهش فشار خون و چربی خون مفید میباشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.