طرز تهیه آش شولی ساده یزدی
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم 👩🏻🍳. آموزش امروز طرز تهیه آش شولی بسیار ساده می باشد و جزء آش های خوشمزه و سنتی است که مخصوص شهر یزد می باشد که به روش های مختلفی تهیه می شود.با این آموزش همراه باشید.
درجه سختی: 8/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سبزی🥦: (یک کیلو اسفناج، 100 گرم شوید، 100 گرم جعفری)
⫸ چغندر 2 عدد بزرگ
⫸ پیاز🧅 نگینی خرد شده 2 عدد
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ عدس 1 پیمانه
⫸ زردچوبه 2 قاشق چایخوری
⫸ سرکه نصف پیمانه
⫸ شکر 2 قاشق سوپخوری
⫸ روغن و نمک🧂 به میزان لازم
⫸ نعنا داغ و پیاز داغ برای تزئین
مرحله اول
ابتدا چغندر را به صورت خلالی برش🔪 میدهیم و با مقداری آب روی حرارت قرار داده تا نیمپز شود.
مرحله دوم
سپس عدس و سبزی خرده شده🥦 را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا کاملاً پخته شود.
مرحله سوم
پیاز 🧅 را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه را به آن اضافه میکنیم تفت میدهیم🥄 و به آش اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حدود پنج لیوان آب🚰 را به آرد اضافه می کنیم و به آرامی به آش 🥘 اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در آخر سرکه و شکر را به عنوان چاشنی اضافه کنید. و با نعناع داغ و پیازداغ 🧅 تزئین کنید.