طرز تهیه آش شولی ساده یزدی

طرز تهیه آش شولی ساده یزدیسلام به هنرمندهای عزیز آشپزم 👩🏻‍🍳. آموزش امروز طرز تهیه آش شولی بسیار ساده می باشد و جزء آش های خوشمزه و سنتی است که مخصوص شهر یزد می باشد که به روش های مختلفی تهیه می شود.با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10

زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

سبزی🥦: (یک کیلو اسفناج، 100 گرم شوید، 100 گرم جعفری)

چغندر 2 عدد بزرگ

پیاز🧅 نگینی خرد شده 2 عدد

آرد 1 پیمانه

عدس 1 پیمانه

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

سرکه نصف پیمانه

شکر 2 قاشق سوپخوری

روغن و نمک🧂 به میزان لازم

نعنا داغ و پیاز داغ برای تزئین


مرحله اول

ابتدا چغندر را به صورت خلالی برش🔪 می‌دهیم و با مقداری آب روی حرارت قرار داده تا نیم‌پز شود.


مرحله دوم

سپس عدس و سبزی خرده شده🥦 را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملاً پخته شود.


مرحله سوم

پیاز 🧅 را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه را به آن اضافه میکنیم تفت میدهیم🥄 و به آش اضافه میکنیم.


مرحله چهارم

حدود پنج لیوان آب🚰 را به آرد اضافه می کنیم و به آرامی به آش 🥘 اضافه می‌کنیم ومدام هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگرآش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم.


مرحله پنجم

در آخر سرکه و شکر را به عنوان چاشنی اضافه کنید. و با نعناع داغ و پیازداغ 🧅 تزئین کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.