طرز تهیه آش رشته (سماق) تویسرکان

طرز تهیه آش رشته (سماق) تویسرکانسلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون آش سماق تویسرکان 🥘 رو آوردم . این آش یکی از غذاهای محلی و سنتی استان همدان است. این آش ارزش غذایی بالایی داد برای یادگیری آسون این آش با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

1/3 لیوان نخود

1/3 لیوان لوبیا قرمز (میتونید از چیتی هم استفاده کنید)

1 عدد چغندر متوسط

رشته آشی به مقدار لازم

1 لیوان سماق

نصف لیوان مغز گردو خور شده

2 الی 3 حبه سیر🧄

نمک🧂 زردچوبه فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید. چغندر رو پوست بگیرید و حبه ای خرد کنید🔪. نخود و لوبیا و چغندر رو با آب بپزید.


مرحله دوم

اواسط پخت سیر له شده 🧄 و گردو آسیاب شده رو اضافه کنید. ده دقیقه آخر رشته را هم اضافه کنید. سماق رو با آب سرد 💧 بشورید. بعد داخل ظرفی بریزید و روی سماق آب جوش بریزید و روی سماور یا کتری (حرارت غیر مستقیم) قرار بدین حدود یک ربع.


مرحله سوم

بعد توی آبکش بریزید و صاف کنید. آب سماق رو به آش 🥘 اضافه کنید و تفالش رو دور بریزید.کمی با آب سماق هم که جوشید توی ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.