طرز تهیه آش رشته (سماق) تویسرکان
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون آش سماق تویسرکان 🥘 رو آوردم . این آش یکی از غذاهای محلی و سنتی استان همدان است. این آش ارزش غذایی بالایی داد برای یادگیری آسون این آش با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 1/3 لیوان نخود
⫸ 1/3 لیوان لوبیا قرمز (میتونید از چیتی هم استفاده کنید)
⫸ 1 عدد چغندر متوسط
⫸ رشته آشی به مقدار لازم
⫸ 1 لیوان سماق
⫸ نصف لیوان مغز گردو خور شده
⫸ 2 الی 3 حبه سیر🧄
⫸ نمک🧂 زردچوبه فلفل به مقدار لازم
مرحله اول
نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید. چغندر رو پوست بگیرید و حبه ای خرد کنید🔪. نخود و لوبیا و چغندر رو با آب بپزید.
مرحله دوم
اواسط پخت سیر له شده 🧄 و گردو آسیاب شده رو اضافه کنید. ده دقیقه آخر رشته را هم اضافه کنید. سماق رو با آب سرد 💧 بشورید. بعد داخل ظرفی بریزید و روی سماق آب جوش بریزید و روی سماور یا کتری (حرارت غیر مستقیم) قرار بدین حدود یک ربع.
مرحله سوم
بعد توی آبکش بریزید و صاف کنید. آب سماق رو به آش 🥘 اضافه کنید و تفالش رو دور بریزید.کمی با آب سماق هم که جوشید توی ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.