طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی با آرد سفید

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی با آرد سفیدسلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه قارچ🍄سوخاری با آرد سفید هست. اگر هوس این پیش غذای خوشمزه را کردید به راحتی میتوانید با این دستور پخت اون رو یاد بگیرید و ازش لذت ببرید لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 10
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 🥚 2 عدد

پودر سوخاری 1 پیمانه

قارچ 🍄 300 گرم

نمک 🧂 ، فلفل سیاه ،پودر آویشن و پودر سیر به مقدار لازم

خلال بادام 1/4 لیوان

خلال پسته ، بادام و پودر کاکائو🍫 برای تزئین


مرحله اول

ابتدا قارچ ها 🍄 را شسته و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.


مرحله دوم

تخم مرغ ها 🥚 را در یک کاسه بشکنید و مقداری نمک 🧂 بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده 🥚 با هم مخلوط شوند.


مرحله سوم

در این مرحله آرد را در کاسه ای بریزید و با نمک 🧂، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن به خوبی مخلوط نمایید. قارچ ها 🍄 را ابتدا داخل آرد بغلطانید، سپس به تخم مرغ 🥚 آغشته کرده و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید .


مرحله چهارم

در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن 🥘 سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف قارچ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا سمت دیگر قارچ ها 🍄 هم سرخ شود. قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچ های 🍄 سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.


مرحله پنجم

دقت کنید که روغن🍾 باید داغ داغ باشد بعد قارچ ها را به آن اضافه کنید و وقتی قارچ ها را درون روغن ریختید شعله را خیلی کم کنید که مغز قارچ نیز پهته شود و خمیری نشود.


نکته:

❌ قسمت مخلوط کردن قارچ و آرد هست،که حتما خوب مخلوط کنید، یکم زمان بدید، سریع از داخل آرد برندارید.

❌ آب حتما یخ باشه.

❌ قارچ ها تازه باشه،اگه کهنه باشه آب میندازه و پلاسیده میشه.

❌ ادویه های بالا سلیقه ای هست میتونید کم و زیاد کنید.

❌ روغن حتما داغ باشه،اگه داغ نباشه،قارچ پولکی نمیشه و لایه هاش جدا میشه.

❌ وقتی داخل روغن انداختید اصلا هم نزنید بزارید یکم بمونه خودشو بگیره بعد آروم میتونید هم بزنید،لازم نیست زیاد هم بزنید.

❌ سری اول قارچ ها که سرخ شدن،برای سری دوم که خواستید قارچا رو آماده کنید،آرد رو حتما الک کنید دوباره،چون آب رفته داخل آرد،حالت تکه تکه میشه که اونا باید از آرد جدا بشن

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.