طرز تهیه حلیم جریش هرمزگان ویژه ماه رمضان
سلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻🍳خوش آمدید امروز میریم سراغ حلیم جریش هرمزگان🥘 .این حلیم یک نوع غذای هرمزگانه که کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس هم برای سفره های افطار در ماه رمضان درست میکنن. با من همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 1/2 پیمانه بلغور جو
⫸ 1/2 پیمانه بلغور گندم🌾
⫸ 250 گرم گوشت گوسفندی با استخوان(یا مرغ)🍖
⫸ 1 عدد پیاز بزرگ🧅
⫸ 3 عدد گوجه فرنگی🍅
⫸ 1/4 پیمانه جعفری خرد شده🥦
⫸ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
⫸ نمک🧂، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، کاری به مقدار لازم
مرحله اول
پیاز 🧅رو خلالی وداخل روغن و کمی زردچوبه تفت دادم، گوشت🍖 رو هم اضافه و کمی تفت دادم.گوجه وجعفری خرد شده رو اضافه و همه رو با هم تفت دادم.
مرحله دوم
بلغور جو 🌾وگندم رو 1_2 ساعت خیس کردم و به بقیه مواد اضافه کردم.در آخر رب گوجه🍅، نمک و ادویه جات زدم و برای 1 الی 1ونیم ساعت گذاشتم آروم آروم پخته بشه.
مرحله سوم
بعد از این مدت، گوشت ها 🍖رو بیرون آوردم واستخوان هاشو جدا کردم و ریش ریش کردم و دوباره به زودپز برگردوندم و با گوشت کوب حسابی کوبیدم.
نکته:
❌ چاشنی این حلیم آبلیموه، اگه دوست داشتین میتونید موقع پخت پودر یا خود لیموعمانی رو اضافه کنید.