طرز تهیه حلیم جریش هرمزگان ویژه ماه رمضان

طرز تهیه حلیم جریش هرمزگان ویژه ماه رمضانسلام هنرمندای عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳خوش آمدید امروز میریم سراغ حلیم جریش هرمزگان🥘 .این حلیم یک نوع غذای هرمزگانه که کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس هم برای سفره های افطار در ماه رمضان درست میکنن. با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 300 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

1/2 پیمانه بلغور جو

1/2 پیمانه بلغور گندم🌾

250 گرم گوشت گوسفندی با استخوان(یا مرغ)🍖

1 عدد پیاز بزرگ🧅

3 عدد گوجه فرنگی🍅

1/4 پیمانه جعفری خرد شده🥦

2 قاشق غذاخوری رب گوجه

نمک🧂، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، کاری به مقدار لازم


مرحله اول

پیاز 🧅رو خلالی وداخل روغن و کمی زردچوبه تفت دادم، گوشت🍖 رو هم اضافه و کمی تفت دادم.گوجه وجعفری خرد شده رو اضافه و همه رو با هم تفت دادم.


مرحله دوم

بلغور جو 🌾وگندم رو 1_2 ساعت خیس کردم و به بقیه مواد اضافه کردم.در آخر رب گوجه🍅، نمک و ادویه جات زدم و برای 1 الی 1ونیم ساعت گذاشتم آروم آروم پخته بشه.


مرحله سوم

بعد از این مدت، گوشت ها 🍖رو بیرون آوردم واستخوان هاشو جدا کردم و ریش ریش کردم و دوباره به زودپز برگردوندم و با گوشت کوب حسابی کوبیدم.


نکته:

❌ چاشنی این حلیم آبلیموه، اگه دوست داشتین میتونید موقع پخت پودر یا خود لیموعمانی رو اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.