طرز تهیه املت مراکشی تند و خوشمزه
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون یک صبحونه متفاوت از کشور مراکش آوردم به اسم املت مراکشی🍳 این املت یک املت تند و خوشمزس که میتونه یک وعده مفید برای صبحانه باشه . با من همراه باشید.
درجه سختی: 4/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 🥚 4 عدد
⫸ گوجه خرد شده 🍅 3 عدد
⫸ نمک🧂، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
⫸ پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
⫸ زیره 1 قاشق غذاخوری
⫸ جعفری خرد شده 🥦 4 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز خرد شده🧅 1 عدد
⫸ روغن به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا روغن رو تو تابه بریزید تا گرم بشه، پیاز 🧅 رو اضافه کرده و تفت بدید تا یکم رنگش عوض بشه.
مرحله دوم
ادویه ها رو اضافه کرده تفت بدید. گوجه 🍅 رو هم اضافه کنید و خوب سرخ کنید. در آخر جعفری رو اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله سوم
حالا تخم مرغها🥚 رو توی مواد بشکنید و در صورت تمایل هم بزنید.
خواص گوجه فرنگی
✅ مصرف روزانه حداقل یک فنجان آب گوجه فرنگی بدون نمک میتواند به کاهش فشارخون کمک کند.
✅ ویتامین C موجود در گوجه فرنگی در ساخت کلاژن در رفع چین و چروک بسیار مهم است.
✅ گوجه فرنگی به عملکرد رگها و خون رسانی به قلب کمک میکند و از خطرات قلبی و عروقی جلوگیری میکند.