طرز تهیه املت مراکشی تند و خوشمزه

طرز تهیه املت مراکشی تند و خوشمزهسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون یک صبحونه متفاوت از کشور مراکش آوردم به اسم املت مراکشی🍳 این املت یک املت تند و خوشمزس که میتونه یک وعده مفید برای صبحانه باشه . با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 🥚 4 عدد

گوجه خرد شده 🍅 3 عدد

نمک🧂، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری

زیره 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 🥦 4 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده🧅  1 عدد

روغن به میزان لازم


مرحله اول

ابتدا روغن رو تو تابه بریزید تا گرم بشه، پیاز 🧅 رو اضافه کرده و تفت بدید تا یکم رنگش عوض بشه.


مرحله دوم

ادویه ها رو اضافه کرده تفت بدید. گوجه 🍅 رو هم اضافه کنید و خوب سرخ کنید. در آخر جعفری رو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم

حالا تخم مرغها🥚 رو توی مواد بشکنید و در صورت تمایل هم بزنید.


خواص گوجه فرنگی

✅ گوجه فرنگی به علت وجود خواص ضد انعقادی میتواند در بهبود دیابت موثر باشد.
✅ مصرف روزانه حداقل یک فنجان آب گوجه فرنگی بدون نمک می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند.
✅ ویتامین C موجود در گوجه فرنگی در ساخت کلاژن در رفع چین و چروک بسیار مهم است.
✅ گوجه فرنگی به عملکرد رگ‌ها و خون رسانی به قلب کمک میکند و از خطرات قلبی و عروقی جلوگیری میکند.

 

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.