طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس مخصوص و رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس مخصوص و رستورانی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز میریم سراغ طرز تهیه یک سالاد خوشمزه و رژیمی به اسم سالاد کلم بروکلی با سس مخصوص.این سالاد میتونه خیلی مقوی و سالم باشه و برای افرادی که رژیم هستند یک وعده مفید و خوشمزه هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 0 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

مواد لازم برای 4 نفر

کلم بروکلی 1 عدد خرد شده‌

کلم بنفش 1 لیوان‌

هویج 1 لیوان‌

بادام 1/4لیوان‌

زغال اخته خشک نصف لیوان‌

مواد لازم برای سس

ماست یونانی نصف لیوان‌

آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

مایونز 1 قاشق مرباخوری (به دلخواه) ‌


مرحله اول

خب اول از همه میریم سراغ درست کردن سس سالادمون. ابتدا ماست یونانی + آب لیمو + سرکه سفید رو داخل ظرف بریزید و هم بزنید.بعد سس خردل ، پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و سس مایونز رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به غلظت کافی برسه.(میتونید از سس مایونز استفاده نکنید.)


مرحله دوم

حالا میریم سراغ درست کردن سالاد، داخل یک قابلمه آب بریزید و بزارید که به نقطه جوش برسه.بعد از اینکه آب جوش اومد شعله رو روی حرارت ملایم بزارید و کلم بروکلی ها رو داخل آب بریزید و بزارید که 23 دقیقه بجوشن و نسبتا نرم بشن(دقت کنید که کلم بروکلی اگه بیشتر از 23 دقیقه تو آب جوش باشه پخته میشه و طعم خوبی تو سالاد نداره)‌


مرحله سوم

بعد از نرم شدن کلم بروکلی ها اونهارو آبکش کنید و تو ظرف پر از آب و یخ بریزید و بزارید چند دقیقه بمونه بعد چند دقیقه کلم بروکلی هارو آبکش کنید و چند دقیقه بزارید کنار تا آب اضافیش خارج بشه.


مرحله چهارم

حالا میریم سراغ بقیه مواد سالاد ، کلم بنفش رو به صورت ریز خرد کنید تا اندازه یک لیوان بشه.حالا هویج رو خلالی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید و بادام رو به اندازه دلخواه خورد کنید.


مرحله پنجم

 تو مرحله اخر کلم بنفش + کلم بروکلی + هویج + بادام و زغال اخته رو باهم مخلوط کنید.و تو دو مرحله سس رو اضافه کنید اگه با اول سس اندازه شد دیگه نیاز نیست بقیه سس رو اضافه کنبد.


نکته:

❌ بجای زغال اخته میتونی نصف لیوات انار یا 1/4 لیوان کشمش استفاده کنیذ،با هردوش خوشمزه میشه
❌ میتونید کلم بروکلی رو بصورت خام هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.