طرز تهیه سوپ سرد عدس با ماست خوشمزه و مقوی با نکات مهم

طرز تهیه سوپ سرد عدس با ماست خوشمزه و مقوی با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ سرد عدس + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه سوپ سرد عدس

مواد لازم برای 3 نفر

ماست 1 کیلو

نخود 1/4 پیمانه

برنج 1/2 پیمانه

عدس 1/2 پیمانه

نعنا و شوید 100 گرم

روغن زیتون و نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای تهیه این غذا، نخود را از شب قبل در آب خیس کنید و در طول شب دو یا سه بار آب آن را تعویض کنید. سپس نخود را با مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم شود. عدس را جداگانه با 1/5 لیوان آب در یک قابلمه به مدت 30 دقیقه بپزید تا پخته و نرم شود.


مرحله دوم

ماست را با چنگال به خوبی هم بزنید تا به حالت رقیق و مشابه دوغ درآید. پس از این که ماست کاملاً رقیق شد، نخود پخته، عدس و برنج را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند.


مرحله سوم

نعناع و شوید تازه را شسته و ریز خرد کنید و به ماست و مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. در نهایت، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید.


مرحله چهارم

حالا غذارو داخل ظرف های مخصوص بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
نخود را از شب قبل در آب خیس کنید تا زمان پخت آن کاهش یابد و به راحتی نرم شود. همچنین، تعویض آب نخود 2 یا 4 بار در طول شب به هضم بهتر آن کمک می‌کند.
نخود را با مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم و قابل خوردن شود. برای عدس، از یک و نیم لیوان آب استفاده کنید و آن را به مدت 30 دقیقه بپزید تا نرم شود. مراقب باشید که عدس بیش از حد پخته نشود، زیرا ممکن است له شود.
برای داشتن ماستی رقیق و شبیه به دوغ، آن را با چنگال یا همزن خوب هم بزنید. اگر ماست غلیظ است، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
پس از پخت نخود و عدس، اجازه دهید کمی خنک شوند تا با ماست رقیق مخلوط نشوند. سپس آنها را به آرامی به ماست اضافه کنید و به دقت هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
نعناع و شوید را حتماً تازه و شسته شده استفاده کنید. این گیاهان باید به اندازه ریز خرد شوند تا طعم و عطر آنها به خوبی در سس ماست پخش شود.
نمک را به مقدار مناسب اضافه کنید تا طعم غذا متعادل باشد. همچنین، روغن زیتون به غذا طعمی غنی و خوشمزه می‌دهد، اما دقت کنید که مقدار آن بیش از حد نباشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.